BTC USD 42,443.3 Gold USD 1,749.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perodua kancil

  1. D

    Wanted Enjin kancil 850A

    Salam Sahabat, Saya tengah cari enjin standard kancil model 850(A), nak gantikan enjin skrg 660 sebab dah teruk sangat(overhall 2 kali) tunggu masa je skrg. kalau ada sesiapa yg ada nak jual boleh pm bincang harga berpatutan dan selanjutnya. Hanya yg area lembah klang, sebab lokasi saya di...
  2. K

    To Sell Kancil 850 mata bulat 2003 manual

    Hi semua, Saya ingin menjual model di atas dengan harga RM8000. Berminat sila PM saya. Enjin sudah overhaul.
  3. W

    Wanted Enjin kancil 850

    say cari head kancil 850...area bangi/kajang/nilai..
  4. bobmudah

    Wanted Rim standard Kancil 12 inch CLOSE

    salam semua..ade tak sesapa yg nak jual rim standart kancil 12inch..kalo ade pm kawan ye..thanks..
  5. akmal_tawau

    Wanted Saya nak beli kancil 850cc (Sabah)

    Assalamualaikum semua... Saya sedang mencari sebuah kereta kancil 850cc. Budget rm6-8k sahaja. Area spesifik, Tawau, Sabah atau sekitar... Jika ada sesiapa yang nak letgo/sedara/kawan2/kenalan boleh tolong maklumkan kepada saya...Terima kasih semua...:)
  6. Dai Kuya

    Wanted Kereta Kancil Terpakai

    Salam Warga CG semua..... -Mencari kereta kancil terpakai... -enjin tip top xnak yg dh upgrade2 -free accident -kereta reg year 2000 keatas... Fyi,,,aku pon dh usha2 kat mudah.my dan jumpa kancil price rm6k...So, aku nk tny warga CG kat sini la mana tau kan ada bro2,pakcik2 kaya kereta kancil...
  7. H

    To Sell Yamaha rxz untuk dijual @ swap kancil manual

    Fork - Catalyzer Original Rim - original Tayar - Original Blok - Y3 Ekzos - baru Arm - Original Meter - Catalyzer Handle - Original Pinston - Original (Besar) Body - Original Cover Set - Local Barang2 Enjin - FULL original - ROADTAX HIDUP AND GERAN RM4500++ (BOLEH NEGOTIATE)/ BOLEH JUGA SWAP...
  8. cicibom

    To Sell Kancil spring coil

    http://img697.imageshack.us/g/15122010461.jpg/ http://img684.imageshack.us/img684/4986/15122010462.jpg
  9. hoyeea

    Wanted Kereta kancil 660 bwh 5 k

    Salam 1 malaysia Saya mencari kancil 660,sesapa yg nak jual tp bwh 5k jer la.
  10. zaimi2

    Wanted Kereta Sambung bayar kancil

    salam sapa2 yang ada kaki .. aku nak angkat kereta sebelum raya aku umur 21 takde pe pe hutang dan meniaga sendiri xde slip gaji current acc statement ade sapa2 leh bantu dptkan kereta ni tanpa downpayment??
  11. Blues

    Wanted Kereta Kancil Tahun 2000 hingga 2002 dikehendaki

    Salam, Aku tengah mencari keta kancil 850cc tahun 2000 hingga 2002, adik ipar aku nak pakai.. Nak model yg lampu empat segi. Kalau ada sesaper nak jual leh offer harga kat aku.. Kalau boleh keta yg kat kelantan or terengganu lah, senang nak buat urusan.. TQ..
  12. mancai

    To Sell Proton wira dan Kancil L2

    ada sesiapa yg nak beli kete kancil L2 @ wira.. kancil dah modified jadi L2..seat,audio,body part,kaler pun baru lg,acc takde,sport rim semua siap..harga rm11k..yang wira tu pulak enjin mitshubishi v6 manual,kaler pearl white,cd player,acc takde harga dia 16k..dua tu member nya..nak tengok call...
  13. norli

    To Sell Khidmat kereta sewa - kereta kancil dan wira

    Kepada Sesiapa yang ingin mengunakan perkhidmatan kereta sewa, boleh PM saya... Ade 2 jenis kete i. Kereta Kancil - RM 85 (1Hari) ii. Kereta Wira - RM 120 (1Hari) Boleh juga sewa ikut jam, 1 Jam RM 10.00 sahaja.. Area K.L saja...:">
  14. bossprepaid

    Wanted Kereta perodua kancil 850

    Teman rasa nak beli Kancil Sekenhand. 850 kuasa kuda Tahun.. Kome bgtau le yea.. Rege pon bgtau skali yea, tkasih!:D ni kontek teman: 0142584104 lokasi teman: Tapah
Top
Log in Register