pengasuh

  1. taskadesakasih

    Kerja Kosong Pengasuh Taska Desakasih, Bangi

    Tanggungjawab Utama Pengasuh dan Pendidik Taska DesaKasih ialah mengasuh dan mendidik anak-anak seawal 2 bulan ke atas. Komitmen Taska DesaKasih adalah memastikan anak-anak diasuh rapi dengan penuh kasih sayang. Kemasukan segera bulan April 2018 hingga Jun 2018. Gaji bulanan antara RM 800...
  2. K

    Wanted Mencari pengasuh 2 anak - hujung minggu / malam

    Salam Saya mencari pengasuh yang tinggal di rumah sendiri, yang boleh terima untuk jaga hujung minggu atau waktu malam. Fleksibel, tapi bergantung pada arrangement. Maknanya kalau minggu tu perlu jaga anak, saya akan tanya dulu awal2, kalau tak dapat tak apa. Sila whatsapp saya 016 333 8457
  3. K

    Wanted Mencari pembantu rumah harian - Puchong / OUG

    Assalamualaikum Saya sedang mencari pembantu rumah harian (yang boleh datang pagi, pulang petang) untuk membersih rumah dan mengasuh 2 anak. Area OUG / Kinrara / Puchong. Upah boleh bincang dulu. Kalau perlu travel, elaun perjalanan boleh dipertimbangkan. Rumah apartment. Kalau siapa2 ada...
  4. mantoya454

    Wanted Mencari Pengasuh area Desa Pandan atau Tmn Maluri

    Assalamualaikum wbt.. Saya dan isteri sedang mencari pengasuh yang berpengalaman dan berdedikasi untuk bayi 2 bln dan anak 2 tahun serta transit anak sekolah di kawasan DESA PANDAN atau TMN MALURI. Mohon call/whatsapp 0196623454 / 0133652454..URGENT!! :)cgrock:)cgrock
  5. M

    Wanted Pengasuh Bayi dikehendaki!

    Salam warga CG, Saya sedang mencari seorang pengasuh bayi yang penyayang untuk anak saya bagi hari bekerja. Bayi berusia 4 bulan. Kriteria yang dikehendaki: Perempuan. Beragama Islam. Baik, penyayang pada anak-anak. Berpengalaman dalam mengasuh anak selain daripada anak sendiri. Mengasuh /...
  6. N

    Wanted Memerlukan Pengasuh Bayi sekitar Jln Kebun

    As Salamualaikum & Salam Lebaran Saya memerlukan pengasuh / penjaga untuk anak saya yang berumur 6 Bln Kawasan Jln Kebun/Kota Kemuning/Johan Setia. Jika anda berminat sila email ke [email protected] P/S : Terbuka hanya pada yang benar-benar SERIUS & IKHLAS serta mempunyai PENGALAMAN...
  7. hafiz5009

    Wanted Baby sitter area Taman Puncak Kinrara-bk3-bk4

    SALAM..saya ingin mencari pengasuh berhampiran kawasan Taman Puncak kinrara,Taman Bukit Kinrara atau BK4,Bk3 kinrara.. saya mohon jasa baik anda semua tlg rekemen pengasuh kt area ni.. sekian .terima kasih..
  8. A

    Wanted Mencari orang menjaga baby

    Assalammualaikum. Saya ingin mencari orang yang jaga baby. Tak perlu buat kerja rumah pun.umur baby Nak dekat 1thn.gaji rm1k. Tinggal dekat Usj P/s ini baby kakak saya. Kalau ade kenal Yang baik hati ke..sebar2kan la. And akak saya ckp kalau ade diploma pendidikan kanak2 lagi bagus.:D akak saya...
  9. A

    Wanted Nak hire pengasuh kanak-kanak

    Kalau ada CGrians yang kenal sesiapa yang boleh jadi Bibik jaga baby umut 1 thn, tolong PM kat aku. Broker ada komisen.
  10. shamputra

    Wanted Mencari pengasuh bayi

    saya mencari seorang pengasuh untuk bayi di taman tunas mahkota,batu 11,gambang.wife akan mula keja 8 april ni.kalau ade pengasuh area gambang pun ok gak.harap2 ade yg sudi membantu...
  11. asyar76

    Wanted Pengasuh bayi diperlukan - Lestari Perdana, Kota Perdana atau Equine Park!

    Kawan aku mintak tolong carikan pengasuh untuk baby dia. Baru umur 2 bulan. Kawan aku dah nak mula kerja semula. Siapa2 yang ada maklumat pengasuh, atau sanggup jadi pengasuh baby kawan aku ni, tolong bagi maklumat ok. Trima kasih. :)cgrock :)cgrock
Top
Log in Register