pembekal kelapa

  1. Mahsya Kitchen

    Wanted Pembekal Kelapa Tua dan Pemborong/Peruncit jual santan

    Salam..saya berhajat untuk membuat santan segera di Area Puchong.. Saya mencari pembekal untuk bekalkan kepala kepada saya Saya juga mencari Pemborong/Peruncit untuk memjual santan segera saya jika berminat dan pertanyaan boleh PM atau call saya 010 5112984
  2. L

    To Sell Pembekal kelapa untuk santan

    kami membekal kelapa santan berkualiti dgn harga yg berpatutan. Minimum order 100000 biji seminggu.harga RM1.20 sebiji.Kalau beminat boleh hubungi 0162219806(syah).ki ta boleh berbincang dgn lebih lanjut.tq
  3. JAYPB

    Wanted Kelapa/Nyok

    pihak kami sedia membeli kelapa dalam kuantiti 1000 biji seminggu..lokasi adalah perak [email protected] yang boleh supply leh PM aku atau call terus..harga boleh dibincang..
  4. raz4

    Wanted SUPPLIER KELAPA PARUT 9000biji seminggu diperlukan!!

    Sape Leh supply aku 9000biji kelapa parut seminggu..buyer dah ada...Diperlukan dengan kadar segera.. Sila hubung aku dengan segera.0123687167 lokasi : CHERAS KL. Transport : Supplier provide. Payment : Cash Upon Delivery. Contract : Setahun Quantity : 9k hingga 10k seminggu Saiz ...
  5. Bro_Izantie

    Wanted Pembekal Kelapa Diperlukan Segera!!!

    Salam all my friend!!...dah puas aku cari dan survey...citernyer camni...dulu aku buat bisnes import kelapa santan dari Indon, tp skrg dah stop sbb ada msaalah sikit...baru2 ni aku dpt offer dari member dia nak supply 100k seminggu ke kawasan Selangor..So, sesaper tokey2 besar yg mampu kita bole...
  6. nina76

    Wanted Supplier Coconut Husk-Deliver by End March 2010-Urgent!

    Salam, Ada sesapa yang boleh supply coconut husk (kulit kelapa) dalam kuantiti yg besar? Kuantiti di perlukan: 370 m3 (kalau lori 40 ft dgn pagar standard tu lebih kurang 11 unit lori). Delivery: End of march 2010 to early april 2010. Hanya genuine and honest supplier required. Payment...
  7. S

    To Sell Pemborong kelapa..0193174182 masuah

    supplier dari sabak bernam..penghantaran diambil di kawasan kl,perak selatan,selangor.kelapa gred A,B,C.harga boleh di runding kos penghantaran boleh di bincang.bekalan boleh di hantar dari minggu ke minggu tanpa putus..contoh seminggu stok dihantar 1000biji dan seterusnya mengikut...
  8. 12daily_pro

    Wanted Pembekal Kelapa Tua - Terengganu -

    Salam - klau ada sapa2 kat CG nie leh bgtau kat mana aku leh dapatkan kelapa tua secara konsisten yg boleh htr ke terengganu lehla share sini - sekali dengan harga atau masukkan contact no ... jumlah yg diperlukan buat masa skang nie dalam 1000-3000 biji sebulan sahaja ...
  9. Z

    Wanted Mencari pemborong kelapa

    kelapa dah sold out stok dah abih dah ...yang tinggal bekalana berterusan ialah : 1-lembu hidup untuk hari raya,hari raya haji.... 2-kerepek (macam2 ada untuk jualan hari raya) 3-baja kompos(baja tahi lembu untuk ternakan cacing)
  10. jastho

    Wanted Pembekal Kelapa

    Kepada siapa yg boleh bekalkan kelapa di sekitar Kuala Lumpur sila contact aku secepat mungkin.Sila sertakan details harga sekali ok.TQ
Top
Log in Register