pembekal baju muslimah

  1. Mizz Adilla

    Wanted Pembekal baju muslimah

    Assalamualaikum, Seperti tajuk di atas, saya ingin bertanya kepada sesiapa yg tahu tentang pembekal pakaian borong muslimah ni. macam baju2 jubah indonesia tu mana nak dapatkan contact pembekal tu? cari dalam website xde plak. lagi 1 selain drpd website aliexpress dan alibaba.com. dhgate.com...
  2. G

    Wanted Pemborong blouse muslimah serta baju kurung

    Salam warga CG, Kepada yang tahu, kat mana saya bleh dapatkan secara borong blouse utk muslimah? begitu juga baju kurung dsb? tak nak dari dropship agents. Harga tak memberangsangkan.
  3. akubudakgetah86

    Wanted Baju T muslimah (lengan panjang, baju labuh ke lutut)

    salam.. sapa2 ada supply baju muslimah kosong(xda corak,tapi dua kaler) COTTON 100%.. saya nk beli baju dalam MOQ 100 helai..saiz campur2.. Bukan NAK PRINT tapi beli kosong :) pm me.. call/whatsapp/sms 017 4439 122 04 4210703
Top
Log in Register