BTC USD 46,987.5 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

payroll system

  1. pecintanya

    Wanted Membeli sistem payroll/gaji

    Salam.. saya ingin membeli sistem payroll.. Excell pon boleh.. vb pon boleh.. atau access. Kalau ada pendapat mengenai ubs atau myob di alu2 kan.. Sesiapa yang boleh buat atau nak jual,boleh pm atau letakkan no. Hp. Saya akan cal atau whatsap asap. Tq
  2. encikz

    Bincang berkenaan HR dan Payroll System

    Nak tanye kat members semua:- - apa software yang best dan murah/free untuk create HR system dan payroll? - perlu ke aku nak mencarum EPF dan socso utk bebudak aku ni...tak sure lagi dorang ni keja sbulan atau beberapa bulan. - apa tips2 nak mengelakkan cukai etc - kalau kita owner, elok...
Top
Log in Register