BTC USD 49,258.100 Gold USD 1,698.310
Time now: Jun 1, 12:00 AM

parcel plastic bag

  1. S

    Wanted Plastik Poslaju PrePaid

    As salam warga peniaga CG sapa nak plastik poslaju prepaid ..saya nak beli esok (ada sikiiittt je discount) .. jom share beli.. sikiiiit je discount tau..jgn harap bnyak.. sapa nak amik esok kat area B.Jelutong shah alam. TQ Ada size S - RM 6 ada size M - RM 9 bayar deposit kalau jadi..TQ
  2. selipar2010

    Wanted Parcel plastic bag

    Salam, Saya mencari plastik yg boleh digunakan utk pos brg2...lebih kurang mcm poslaju punye plastik laa kalau yg poslaju tu kalu nk dpt kena register+byr kt pos ofis kan kalu ade sape2 tahu mana bleh beli atau ada org jual kt sini bleh bgtau/pm me Terima kasih
Top
Log in Register