pakaian kostum

  1. easimall

    To Sell Traditional Chinese Wedding Dress and Groom Wear for Rent

    Longfeng Gua Size: XS, S, M Rental Price: RM350 Longfeng Gua Size:XS, S, M Rental Price:RM350 Longfeng Gua Size:S, M, L Rental Price:RM400 Longfeng Gua Size:S, M, L Rental Price:RM350 Longfeng Gua Size:XS, S, M Rental Price:RM300 Longfeng Gua Size:XS, S, M Rental Price:RM400 Qipao...
  2. fazarudin

    Wanted Mencari Kedai Baju Sewa Pakaian Kostum / Baju Kot / Baju Tradisional

    Salam, Aku ada dinner bulan december tahun ni.Pertama dinner company tempat aku kerja dan kedua charity dinner. 1. dinner company - tema international cultural night aku confuse baju apa nak kena pakai. HR bagitau baju yang ala-ala etnik kreatif so aku rasa baju kebudayaan dunia la kan...
  3. LuaHuaHua

    Wanted Mencari pakaian sewa untuk annual dinner

    Salam Minta bantuan rakan2 cg yang brada di KL..ada sapa2 yang tahu kat mana bole sewa pakaian untuk digunakan ketika annual dinner.kalau boleh harga yang murah sebab klu bli pakaian hanya guna untuk program ni saja agak membazir. So harap sapa2 bole bantu. Thanks
  4. insyi©

    Wanted Sut Pakaian Zapin Lelaki - 16 pasang utk disewa

    Salam.... ada tak Cgrian yg ada butik yg blh sewakan kpd saya 16 pasang suit zapin Lelaki.....sama kaler.... kalau blh...sekitar Bangi,Kajang,Cheras ler.....KL pun blh if any.....bg quotation kat sini dgn cth suit tersebut....TQ!
Top
Log in Register