notebook asus

  1. ambatra

    To Sell Asus Vivobook A411U murah

    Asus Vivobook A411U-NEB345T Intel core i5-8250U 1.6GHz 4GB DDR4 RAM 1TB 5400RPM SATA HDD NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5 VRAM 14" (16:9) LED backlit FHD 60Hz Anti-Glare Panel Windows 10 Asus SonicMaster Technology Built-in Stereo 2W speaker 3 cells 42 Whrs Battery 326.4 x 225.5 x 20.4 mm (WxDxH)...
  2. tokmudin

    Wanted Mencari Laptop Dell,Compaq dan Asus Rosak

    Salam CGrian.. Saya mencari laptop rosak untuk model 1.Dell Inspiron n4030 2.Asus A42j 3.Compaq presario cq35 nak wat buat sparepart.. lau nak beli di online, harga tak masuk akal :D takde bateri takpe rosak LCD takpe rosak board takpe takde HDD/memory/keyboard tak pe.. nak pakai body...
  3. penhitam

    To Sell [wts] sold

    SOLD Intel Core i5 2nd Gen 2430M (2.40 GHz) 4 GB Memory 500 GB HDD NVIDIA GeForce GT 540M Screen 15.6 inch DVD Super Multi Bateri dan charger. Dah siap servis. Wireless problem, tapi diberi usb wireless....lagi best dari internal wireless.. SOLD Saya juga membeli laptop-laptop rosak atau...
  4. DreamCatcher

    To Sell Laptop pelbagai jenis tuk dijual

    Salam, kawan den ada laptop tuk dijual, den da formatkan semua.. Kondisi cun Harga barang rm 1200 minat wasap 0183991568 Lokasi senawang
  5. imshah

    Wanted [Dah Tutup] Motherboard Asus A43S rosak

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG :)cgrock Saya mencari motherboard yg dah rosak untuk laptop model Asus A43S.Model mobo mcm gambar di bawah (Kod mobo-K43SV): Harga yg ditawar bergantung kepada kondisi motherboard Boleh COD atau Poslaju Terima kasih :)
  6. mat_letop

    To Sell Asus S200E

    Salam warga cg Aku ada notebook asus s200e Nk jual nk gune duit huhuhu Condition 9.9/10 Jrg gune
  7. S

    To Sell ASUS A550C (used) notebook - Grey colour

    Core i5 1.8GHz OS Windows 8 PRO Memory 8GB HDD 750GB USB 3.0 HDMI purchase 2013]warranty until 2015 free: bag,charger,mouse. price: Rm 1300.00 (can nego) contact: shafizul suliman h/p : 019 5668014
  8. H

    To Sell Nak BELI dan JUAL laptop.

    assalam. mcm ni ceritanya. aku ade laptop asus. da pakai lebih kurang 3 taun. kondisi masih elok, cuma bateri sahaja la cepat kong. lain2 xde problem. hardware suma masih okay. spec aku x ingat tapi yang pasti hardisk 500gb, ram 2gb. speed xsilap aku 2.2mh. kalau ade yg bertanya lagi detail aku...
Top
Log in Register