notebook acer

  1. A

    To Sell Laptop Acer touch screen

    Acer, 12 inci , Touch screen AMD, 6gb Ram, Ssd 240gb Win10 RM600 0132120647
  2. Xploit Machine

    To Sell Sold & Closed

    Sold & Closed
  3. K

    To Sell Second hand/Refurbish Acer TravelMate P246-Core i5 2.2 GHZ (5th Gen)

    Item(s): Acer Travelmate P246 - Core i5 2.2 GHZ (5th Gen) / 8 GB RAM / 500 GB HDD / BT / LAN / USB(2.0/3.0) / VGA / HDMI /Intel HD 5500 Graphis /BI Webcam / 14" / Windows 10 Home Single. Package includes: With power adaptor and Battery Price: RM 1199 Warranty: 3...
  4. sham6545

    To Sell Laptop Acer Intel core i5 7th Gen Like NEW

    Assalamualaikum (Used/ 2nd ) Laptop Acer Aspire E 14 (E5-475-52SC) Intel Core i5-7200U 2.5GHz with Turbo Boost up to 3.1GHz, Intel HD graphics 620, 4GB DDR4 RAM, 1000 GB Hard Disk Drive Bateri tahan lebih 2 jam Windows 10 Oem Basic software, Ms Office 2016 Antivirus. Cod at Tesco semenyih Pm...
  5. penhitam

    To Sell Acer Aspire 4752z i5 (SOLD)

    Acer Aspire 4752z i3 Intel Core i5 2450M @ 2.50 Ghz Intel HD Graphics 3000 4GB ram 500gb hardisk Bateri baru Condition dalaman cemerlang...baru servis...luaran ada calar2 sikit... (SOLD)..COD Di Sungai Buloh. Call/Whatsapp 0125636319 Juga membeli laptop-laptop rosak. Whatsapp model serta...
  6. penhitam

    To Sell Laptop Acer Aspire 4752 i3

    Acer Aspire 4752 untuk dijual Intel Core i3 [email protected] Intel HD Graphics 3000 2gb ram 320Gb hardisk 14' inci Charger & Bateri RM500...cod Sg Buloh..call atau whatsapp 01132086319 Juga membeli laptop rosak atau secondhand. Whatsapp Brand dan Model beserta gambar laptop...sekian terima kasih
  7. Gigahertz CS

    To Sell Adapter & Battery For Acer Aspire 4250 4251 4252 4253 4752G....

    Dapatkan Adapter & Battery pada harga menarik dan terbaik di TuanGigahertz.com. Item adalah BARU bukan secondhand bukan refurbhised. Jaminan warranty 3 bulan. Harga Termasuk pos ke Semenanjung Malaysia .
  8. K

    To Sell Second hand/Refurbish Acer TravelMate P243 - Intel Core i5 (3rd Gen)

    Model:Acer TravelMate P243 = Intel Core i5 - 2.6 GHZ (3rd Gen) / 4 GB RAM / 500 GB Hdd / DVDRW / Wifi / BT / HDMI / Webcam / Windows 7 Home Basic / Intel HD 4000 Graphic / 14" LCD. Package includes: With used adaptor and battery Price: RM 888 Warranty: 3 Month hardware warranty (1 month...
  9. DreamCatcher

    To Sell Laptop pelbagai jenis tuk dijual

    Salam, kawan den ada laptop tuk dijual, den da formatkan semua.. Kondisi cun Harga barang rm 1200 minat wasap 0183991568 Lokasi senawang
  10. imshah

    Wanted [Dah tutup] Mobo Acer 4738g

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga CG :)cgrock Saya mencari motherboard yg dah rosak untuk laptop model Acer 4738G. Model mobo mcm gambar di bawah: Harga yg ditawar bergantung kepada kondisi motherboard COD di LRT Sentul atau Poslaju Terima kasih :)
  11. bagcrew

    Wanted Notebook Acer Aspire 4741z

    salam warga cg...saya mencari laptop Acer 4741z series untuk buat spare part...nak repair laptop lame bagi untuk bebudak....Kalau Ade model nie mane2 tersorok boley pm sy...mengharap nie...terima kasih:)
  12. haslah_computer

    Wanted Laptop acer travelmate 8481-52554g

    sy mencari laptop model acer travelmate 8481-52554g kondisi x kisah rosak pun blh tp badan still ok.. blh msg / whatups saya nazir : 0176022098
  13. A

    Wanted Acer aspire 4520

    assalamualaikum dn selamat sejahtera.. sape2 ade x jual laptop acer aspire 4520 ...amd Turion 64 X2,NVIDIA GeForce 7000M / nForce 610M.... kalau ade leh gtaw harga...pastikn dlm keadaan elok ea.. sbb nak pkai... ( laptop lama jenis nie rosak, nak pkai lptop jenis ni gak) :D :D
  14. eishen

    Wanted Motherboard Notebook Acer Aspire 3683

    Assalamualaikum, Saya mencari seller yg ingin menjual motherboard acer aspire 3683 (model yg agak lama), atau pn model yang sama untuk dipasang pada acer 3683 tersebut. tq..sapa2 ade boleh pm
  15. napie87

    Wanted Laptop acer aspire 4520 rosak - nak amik part

    Sape ada pm saya ok. Second hand jer.
  16. fsqtrading68

    Wanted ACER ASPIRE ONE D260-free dose // thread ni akan ditutup pada hari ahad

    just nak offer kat geng CG yg leh supply 1 unit netbook ni, o/s XP ngan office yg clone jer...nak pakai untuk personal...PM aku untuk price paling cun korang leh offer...kalu ada apa2 free gifts pun kira cantik...janji barang baik...anak "associates" aku tgh cr , so kenalah tolong, C.O.D area...
  17. MOD jr.

    Wanted Acer aspire one 8gb or hp mini terpakai

    kalau sape ada nak tolak..please sms or call aku direct...skang area kl or terengganu... mod 016-9869443
Top
Log in Register