BTC USD 38,344.5 Gold USD 1,811.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

njoi

  1. cekedut

    To Sell Servis astro yg telah dipotong, tukar ke Njoi

    Aktifkan Dekoder Astro Lama Anda.Yg d potong lebih dari 3bulan. Kpd Njoi Hanya RM90 Sahaja Pkai Decoder, Kad n Piring asal wasap.my/60102033344/NJOI Sekarang!
  2. A

    Wanted Box Astro @ Njoi yang masih elok dan berfungsi

    Salam semua warga CG, Ada tak warga CG yang nak letgo murah2 box ni? kawan guna Kad Astro yang dah di convert kepada Njoi...kawan tgh cari box Astro @ Njoi yang masih berfungsi sbb kawan punya box dah kong...rasa2 mcm kena panahan petir @ halilintar...hahaha...skang ni tv kat umah bergelap...
  3. spidertech

    To Sell Daftar & Pasang Astro

    Sape berminat nak pasang Astro bleh PM sy. - Dekoder Beyond FREE. - daftar Free. - Kos pasang rm50. - kalo g kedai daftar RM50 & upah pasang RM50 = RM100. - Cover 1 Malaysia. - proses dalam 3hari -7hari. - bayar semasa pasang. Yang nak pasang njoi sy bleh ajar trick nak dpatkan decoder...
  4. K

    Wanted Kad atau softpin Prepaid Njoi pakej Mustika

    Salam sejahtera saudara/saudari Sapa ada jual kad prepaid/softpin Njoi terutama pakej Mustika RM20/15 hari sila la lapor diri kt sini. Dah la tempat saya ni SATU kompeni je yang jual, cepat btol habis stok ~X( Saya sedia transfer ke akaun tuan/puan utk buat pembelian. :D Terima...
Top
Log in Register