minyak pelincir

  1. H

    To Sell Minyak Pelincir Norc Malaysia

    Pengalaman NORC yang luas dalam bidang automotif, marin dan industri, untuk meneliti, mengembangkan, membuat dan memasarkan pelbagai jenis produk sepenuhnya menggunakan teknologi nano. Kami dengan bangganya menjamin standard prestasi dan konsistensi prestasi kenderaan anda pada tahap tertinggi...
  2. k-rollmobile

    To Sell Closed

    salam warga CG.. Belian Borong D Alu2kan.. UPDATE.. ADA MEMBER CG CALL/SMS TNYE KENAPE JUAL MURAH X SAMA MCM HARGA STOKIS MAXOIL TEMPAT LAIN.. JAWAPAN : SY DAH TUTUP BENGKEL KERETA, SBAB MEMBER TARIK DIRI JD RAKAN KONGSI.. sy ada stok minyak pelincir jenama maxoil untuk d letgo murah2,, jnji...
  3. IskandarAjoi

    Wanted Minyak Pelincir Kereta Hymin oil

    HYMIN Synthetic 10w-50 SM/CI-4 Merupakan Minyak Enjin ciptaan berteknologi tinggi dengan formulasi 2FT(Teknologi Bebas Geseran. Rawatan logam merawat permukaan logam dengan selaput perisai handal yang menahan kadar geseran 4 hingga 5 kali ganda melebihi minyak enjin biasa. Disyorkan untuk enjin...
  4. mirza8366

    To Sell F1M Minyak Pelincir

    ( F1M ) Jenama Minyak Pelincir Masa Kini Yang Akan Mengeggarkan Market 1 Malaysia!!! Formula : Syentetic yg diupgrade Colour : Clear Aroma : Honeydew Type : Syentetic Penggunaan : Kereta, Motosikal & Industrie. Pelancaran akan dilaksanakan pada: Tarikh : 15.06.2011 Perasmian...
  5. A

    Wanted Petronas range of lubricants, in litre pack

    Saya sedang mencari petronas dealer yg boleh supply petronas semua jenama pelincir petronas. ofcoz, harga mestilah lebih murah dr harga runcit. Tujuan saya utk resell it online http://lelongkereta.com.my, dgn harga lebih rendah dr harga pasaran runcit setelah ambil kira kos penghantaran (post...
  6. fmnauto

    Wanted Supplier minyak pelincir kereta

    aku nak cari minyak pelincir kereta yg murah2 sbg free gift kat ctemer.kalau dpt yg senang ctemer aku bole tau harga market spt macth5 lg bagus. pm aku k. tQ
  7. J

    Wanted Pembekal minyak pelincir terpakai

    kami memerlukan minyak pelincir terpakai(kod buangan sw305) lebih 300tan sebulan...sesiapa yg ada bekalan sila hubungi kami utk deal harga..hubungi 017-4816282-azrul
Top
Log in Register