mini fridge

  1. ilhamic

    Wanted Mini Fridge

    salam... Ada tak sape2 nak jual peti ais mini nie, sblm ni dah ada peti ais kat umah, tp dah bwk masuk kat umah homestay. Jd, setakat nak guna sikit2 nak beli yg jenis mini ni je, yg second hand, bwh RM200 ada tak. Kalau ada sila PM ambo deh, kalu boleh area gombak n kl lah.
  2. wisteria

    Wanted Peti ais mini terpakai/mini bar terpakai

    Ada sapa-sapa tak kat sini yg nak jual atau tau kat mana ada jual peti ais mini terpakai?mini bar terpakai? Urgent
Top
Log in Register