mesin jahit

  1. tr4falgar

    Wanted Mesin Jahit 2nd hand

    Salam, Ada seorg kawan aku sedang mencari 2 buah mesih jahit 2nd hand, kalo boleh dia nak pegi tengok dlu..dia boleh pergi dari area Sg.Buluh hingga ke slim river sahaja...kalau ada dekat area lain, sila beritahu aku..aku akan tanya dengan dia, samaada bole pergi atau tidak.. ni model mesin...
  2. A

    To Sell Menjual mesin sulaman Epal Janome MC300E

    Ingin membeli mesin sulaman Epal Janome MC300E? Mesin berada dlm keadaan baik ( hanya digunakan sekali sahaja <8 jam penggunaan)Please PM saya.
  3. umys2u

    To Sell MESIN JAHIT SULAM UNTUK DIJUAL(JANOME MC300e)

    item sold...thanks for view
  4. trunnion

    Wanted Mesin jahit tepi

    salam sume.. aku tengah mencari mesin jahit tepi untuk mak aku.. tapi bajet dlm RM1000 je.. aku ade tengok kt internet, mesin baru, model Sister 620D harga dalam RM990..mesin ni spec nye sama dengan mesin jahit tepi SINGER14N555.. ataupun kalau ade sape2 yang tau mesin yang jenis macam ni...
  5. hair

    Wanted Mesin jahit second hand

    salam... kawan2 sapa yg nak lego mesin jahit singer atau raleigh boleh PM aku ya....:)
Top
Log in Register