mesin basuh terpakai

  1. O

    To Sell Berminat untuk mulakan bisness Dobi layan diri atau Dobi timbang?

    salam para usahawan dobi. pening mencari mesin dobi yang berbaloi dan mengikut budget anda? kami mempunyai mesin terpakai untuk di let go. jangan risau! kami akan berikan anda warranty setahun ( tertakluk pada terma dan syarat) mesin buatan spain dan usa ini terbukti sangat tahan dengan...
  2. N

    To Sell Mesin basuh National Second hand

    Saya nak jual mesin basuh fully auto 6kg Jenama National Centri pengering sahaja bermasalah (no spin) Harga nak jual : RM 150 (runding) Boleh COD / Collect di Pinggiran Batu Caves (dekat sri gombak) Hubungi / wassap : 0126603231 (ali)
  3. N

    To Sell Mesin Basuh Auto sepenuhnya (Second Hand)

    Saya ada sebuah mesin basuh fully auto secondhand untuk dijual. Berfungsi normal kecuali spin (pengering) yg tidak berfungsi. Nak dijual dengan harga RM150 sahaja. Barang ada di area Sri Gombak (COD) Boleh wsapp nombor 012-660 3231 (Ali)
  4. A

    Wanted Mesin basuh terpakai

    assalam sape kt sini ada nk jual mesin basuh terpakai..mesin basuh kt rumah dh rosak nk beli baru xde duit lagi so carik yg terpakai jela huhu..bajet dlm rm250 je..area rawang selayang batu caves kalo ada yg boleh hantar ke rumah lagi bagus 0135014120..:D:D:D
  5. kenyang perut

    Wanted Mesin basuh murah / rosak

    Whatsapp ke no saya 01123861125 ahmad Mesin basuh panasonic 9.0kg RM450 Hitachi 11.0kg RM450 Samsung 6.8kg RM280
  6. brozul

    Wanted Mesin Basuh Semi-Auto

    Salam n Selamat Pagi... Sy nak cari/beli Mesin Basuh Semi Auto 2nd Hand... Condition nak yg elok... Harga boleh PM sy... Sertakan Detail skli... (Kg,Condition,Gambar) Area Cheras... Harap sapa yg ada blh PM sy... Bajet bawah RM 200... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  7. apiez_85

    Wanted Mesin Basuh 2nd hand

    ada sape jual mesin basuh second hand aku nak beli harga dlm rm100-rm200 kalau ada nak jual pm aku
  8. NEMO

    Wanted Mesin Basuh 2nd hand

    Saper ada...yg xguna ke...janji leh pakai........aku dah penat dah basuh pakai tangan ni....xjugak naik muscle..:)):))
Top
Log in Register