BTC USD 38,006.3 Gold USD 1,810.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

meja pejabat

  1. alang_nizms

    To Sell Meja opis dgn kadar segera

    nk jual meja opis...5 kaki size.. gambar lebih kurang cam kat bawah.. yg besar n yg kecik.. total 28 bijik, sbb jual opis ganti meja baru.. harga RM60 sebijik...lelong.. meja besar + meja kecik sama harga call 0123125683 gambir contoh..
  2. A

    To Sell Jualan pindah rumah - barangan rumah

    slm semua..kwn nk pindah umah mls nk bawak brg2 dan nk tolak kt sapa yg berminat:- 1)meja makan 6 kerusi-RM350 2)peti ais 2pintu jenama LG vitamin-RM400 3)cabinet tv 4 kaki panjang-RM150 4)2 cermin dinding 1 square 1 panjang-RM250 5)hood dapur stainlesssteel-RM180 6)3 meja pejabat..buat anak...
  3. M

    Wanted Kerusi, meja dan kabinet pejabat (office renovation)

    Assalamualaikum, Baru baru ni bos aku mintak aku carikan pembekal perabut pejabat, kabinet sebab kami akan berpindah ke pejabat yg baru dibeli pada april 2013. Oleh itu, aku buka kepada warga cg untuk jadi pembekal. Barang yg kami cari: 1. Kerusi 2. Meja 3. Kabinet Pelan ubahsuai pejabat...
  4. punkjunk86

    Wanted Mencari pembuat perabut/ meja

    Salam Ramadan warga CG sekalian, ada pun saya sedang pencari pembuat perabut pejabat atau pun meja untuk office agensi pelancongan saya cawangan KL. contoh seperti dalam gambar dibawah. (ambik gmbar kat IKEA). design lebih kurang macam dalam gambar. cuma ukuran, 10 kaki x 3 kaki. Warna putih...
  5. WMComm

    Wanted Meja & Kerusi Pejabat

    Salam Geng2 Cg.. Aku mencari 2 barang di atas.Kalau meja sahaja pun ok.bukan meja makan tapi meja opis.yang ada 1 atau 3 drawers tu.2nd hand pun ok asalkan murah dan masih ok. Sape2 yg boleh offer pada aku harga murah,insyaALLAH aku beli. Nak beli baru,mahal la pulak. :p Kalau dapat,upload la...
Top
Log in Register