led tv

  1. Diablo kartel

    Wanted Nak beli TV (LED, Smart)

    ada sesape dlm grup ni nak jual tv (LED, SMART) kondisi baru harga murah dari kedai @ special price from factory???
  2. robz

    Wanted Servis Pasang Bracket LED TV

    Salam, Ada tak sesiapa yg buat service psg bracket led tv kat ampang ni? Tolong PM saya klu ada. :)cgrock
  3. abeInc

    Wanted Led tv

    Salam kot2 ada sape2 nk jual tv led 40inc - 46 inc :D tak kisah apa brand :) boleh la offer harga ya..klau yg ada waranti lg bagus :)) bajet ciput tu pasal x cari kt kedai.. :"> PM saya harga :)cgrock
  4. great.takaful

    Wanted Led tv sharp 32 inch

    Ada sesapa nk jual or jurujual..boleh roger Kalau ada brand lain harga terbaek pun ok
  5. kapasele

    Wanted Quote harga tv LED 46"

    assalamualaikum... ambo nok mitok tulung kalu ado sapo² area KL blh tolong quote harga tv LED/LCD 46".brand tu ambo mitok tulung recommend la sbb ambo x reti (toshiba/sharp/lg/panasonic etc) hok muroh² la deh :D.kuantiti x banyok,1 jah :p mekasihhh :)cgrock
  6. Kulim

    Wanted Tv CRT, LCD or LED wanted

    kalau tv crt. jenis flat screen + remote . working excellent. 29 inci ke atas. prefer lokasi shah alam dan kejirannya. kalau LCD dan LED bagi tau model, boleh lah saya tengok di tenet specs nya dulu. at least 32" dan maksimum 42" ajer. FULL HD. Di mudah memang banyak , tapi saya mencari...
Top
Log in Register