land for sale

  1. Hans.Azhar

    Wanted Mencari Tanah di Langkawi

    Nak cari tanah budget rm 50k
  2. amer yusof

    To Sell Stesen minyak BHP serta tanahnya utk dijual

    Salam semua.. skrg ni ada 2 group ngah berusaha utk cari buyer utk property ni.. group aku dan group shah alam. Sesiapa yg berminat boleh hello2 sy. Stesen minyak BHP(station sendiri) utk dijual berserta tanahnya sekali, keluasan 3 ekar(freehold). 1 geran utk 1 ekar BHP station. 1 geran lg 2...
  3. S.Y.E.D

    Wanted Tanah seluas 500 ~ 1000 ekar [Terkini]

    SALAM MENCARI TANAH SELUAS 500 ~ 1000 EKAR. KAWASAN TAK KISAH DIMANA. STATUS TANAH (BUKAN TANAH REZAB) FREEHOLD NON BUMI LOT TANAH KELAPA SAWIT @ TANAMAN GETAH SEKIRANYA ADA SAUDARA MARA / KAWAN KAWAN / ATAU SESIAPA SAHAJA YG INGIN TAHU DENGAN LEBIH PERINCI & INGIN MENJUAL TANAH DENGAN...
  4. N

    To Sell Kawasan Balak Untuk Diambil

    SALAM, Mempunyai kawasan balak untuk diambil hasilnya sahaja di kawasan Hutan Simpan Pedu,Kedah... Kelulusan dari pejabat tanah sudah diperolehi. Harga termasuk premium. - keluasan 100 hektar(247 ekar) - harga RM 3,100,000.00 - boleh runding jika betul - betul berminat Sila hubungi saya...
  5. saxxon

    Wanted Tanah industri + bangunan kilang di Selangor

    Salam semua, aku nak bantu sorang rakan tengah cari tanah industri yang dah ada bangunan kilang di Selangor. Preferably di area Shah Alam, Sg Buloh, Rawang, Subang or any suitable area in Klang valley. Samada untuk disewa atau dijual. keluasan 8000-12000 kaki persegi Jenis industri yang nak...
  6. PiYuk

    Wanted Tanah Untuk Tambun Bendang di Perlis

    aku nak cari tanah tuk tambun bendang nak buat projek umah lokasi di perlis quote harga termasuk penghantaran sampai tapak tanah seluas 8.2 ekar kedalaman bendang dalam 2.5 meter kalau ada, contact la aku @0107758030 @ PM p/s aku buka thread ni sebab nak bagi peluang sesapa nak jadi broker...
  7. zaimi2

    Wanted TANAH dalam jumlah hektar yang besar di PERAK

    Salam saya perlukan tanah di sekita perak sahaja dengan keluasan 1 - 10000 hektar owner tanah itu mesti la melayu free hold atau syarikat pun boleh janji owner melayu perlukan dalam masa 24 - 48jam jika ada call saya 0173603427 *pastikan boleh kawtim komisen dengan saya black and white...
  8. K

    Wanted Tanah kosong/pertanian (100 ekar)

    keluasan 100 ekar..kwsn perak utara atau seberang perai selatan..kalau ada Pm aku
  9. A

    Wanted Ingin beli Tanah Area Bandar Dungun

    Salam warga cg.. Aku ni dah lama duk nak beli tanah area Bandar Dungun Terengganu jadi sesiapa yg ada nak jual tanah lot yg sesuai utk buat rumah blh contat aku.. Call/sms 019-4728996 (awang)
  10. Jeb

    Wanted Mencari sesiapa yang ada 1000 ekar tanah.

    salam.saya ingin mencari sesiapa yang mempunyai tanah minimum seribu ekar. syaratnya adalah: satu geran sahaja bagi tanah minimum 1000 ekar. tak kisah tanah apa pun. hak milik melayu sahaja company atau individu freehold atau leasehold melebihi 60 tahun. sekiranya ada kawan2 yang berminat...
  11. C

    Wanted Tanah untuk pertanian

    sesiapa yang ada tanah kosong di semenanjung Malaysia khas untuk pertanian, sila hubungi saya di talian 012-3335265
  12. C

    Wanted Memohon tanah kerajaan

    sesiapa yang boleh dapatkan tanah kerajaan dalam 100 hingga 500 ekar di semenanjung dan ingin jualkan, sila hubungi saya di talian 012-3335265 Harga boleh di runding.
  13. C

    Wanted Tanah kosong 100 acres

    siapa ada tanah kosong utk jual, saya nak beli dlm 100 ekar di semenanjung malaysia. tanah mesti yg rata dan tak berbukit.
Top
Log in Register