ladies

  1. M

    To Sell Kurta, baju melayu & jubah raya

    Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum sahabat2, tuan-tuan dan puan-puan. Special Ramadan dan Syawal Edition, bagi yang mencari-cari kurta, baju melayu, jubah wanita dan yang menjadi trend sekarang couple set bolehlah menjamu selera mata dalam thread saya ni. MA EXCLUSIVE - KURTA AMMAR...
  2. A

    To Sell Ladies wallet... Murah murah!!!

    Harga serendah rm10 1 piece!!! Sehingga rm 40 sahaja..ayuh tuan laju laju pm saya atau sms0109118853/012244596/0146071573
  3. riz_zal

    To Sell Kerongsang

    brooch - pearl/crystal- info boley didapati di newpearlcrystal.blogspot.com berminat boley email ke [email protected] terima kasih:) **stok yang masih ada setakat masa nie....lepas pada nie tak pasti lagi...tq
  4. Rosman

    To Sell Raha Online Shop - menjual pakaian lelaki, wanita & kanak-kanak

    Salam Sejahtera, Saya dari admin Raha Shop menjemput anda untuk melihat-lihat kedai online kami di link dibawah ini http://bit.ly/rahashop Kedai kami ada menjual pelbagai jenis pakaian wanita, lelaki dan kanak-kanak. Kedai kami juga menjual tudung pelbagai jenis dan terkini di pasaran...
  5. MNboutique

    To Sell Tudung online

    salam semua warga cg..sy menjual tudung online seperti tudung syria, selendang cotton, selendang jojet dan selendang chiffon..ni antara shawl yg ada kat blog saya..nk tengok stok lain sila pegi kat mnboutique.com
  6. man_spaq

    Wanted Survey Tudung

    pada warga CGrians, aku tgh buat servey skrg nih..kepada wanita /gadis / makwe yg cun melecun bila bertudung tu harap dpt laaa contribute k.. aku tgh wat servey pasal tudung...tudung pe yg tgh tip top kat pasaran skrg nih..kira tudung paling latest laaa..Sold out laa... yg biasa aku dgr laa...
Top
Log in Register