BTC USD 53,807.8 Gold USD 1,687.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kontraktor jalanraya

  1. T

    Wanted Beli projek - projek perumahan / projek jalan

    Pihak kami berminat beli dan mengambil alih projek.Projek itu samaada kerajaan atau PFI.Hubungi saya . timoer 0193889143
  2. 1305

    Wanted URGENT; pekerja utk pasang interlocking bricks dan kerb jalan

    Assalam. Siapa2 kt sini yg ada pekerja yg pakar dlm memasang interlocking bricks dan kerb jalan, tolong respon segera. bg harga terbaik tuan2, term n condition, dan syrt2 lain. Kerja area KV. Tqvm
  3. geniusasset

    Wanted KONTRAKTOR KELAS A - Projek Jalan RM 300 Juta Atau LEBIH

    Untuk Warga CG yang mencari. Saya 1. Ada kenal dgn 2 Kontraktor Kelas A (buat jalan). Satu Public Listed dan satu lagi tidak. 2. Berpengalaman menguruskan projek Buat Jalan. 3. Berkemampuan menguruskan nilai projek melebihi RM 300 juta. 4. Tidak akan menjadi sub cont kpd contractor sedia ada...
  4. abei

    Wanted Urgent!! Projek jalan (kelas a) - cari sub kontraktor

    Salam..kawan sy ingin mencari kontraktor yg berwibawa dan berkemampuan utk di Total Sub kerja bagi pembinaan jalan..Kos projek agak besar ..jika berminat boleh PM sy..tq:-?
  5. ompiku

    Wanted Kontraktor kelas A buat JALAN RAYA utk projek 130 juta

    salam , Kawan sy tengah cari kontraktor buat jalan klas A utk projek buat jalan raya sepanjang 27 km , kos projek di anggar 130 juta , projek under JKR . jalan di bina kat kapit sarawak, so siapa2 yg ada klas A ni boleh lah try jumpa yg punya projek utk rundingan lanjut. dia nak cepat cos nak...
  6. mr.dobi

    Wanted Mencari Kontraktor Kelas A (G7) untuk Projek Lebuhraya

    Salam kepada semua warganegara cg...saya ingin memberi tawaran ini kepada sesiap atau kwn2 yg kenal atau pun saudara yg ada lesen kelas A (G7.. Projek dah dpt 100%...sesiapa berminat call saya segera untuk maklumat lanjut...tq..salam..:)cgrock
  7. K

    Wanted Kontraktor Kelas A (pembinaan jalanraya) dicari

    Kontraktor kelas A diperlukan dengan segera,untuk projek pembinaan jalanraya di Terengganu Darul Iman. Projek ini adalah direct nego dengan JKR Pusat.Saya hanya memanjangkan berita baik ini daripada abang saya sendiri yang bekerja dengan JKR. Nilai projek adalah RM 100 Juta. Projek adalah...
Top
Log in Register