kipas

  1. fyreeze

    Wanted Bateri apa yg boleh digunakan utk pasang kipas besar?

    Salam, Sy memerlukan bateri yg boleh pasang kipas di baazar... hari sgt panas.. sy nak pakai bateri yg boleh charge pakai elektrik dan boleh menghidupkan kipas utk 6-7 Jam.. minta tolong sgt rekomen barang yg baekk..
  2. selipar2010

    Wanted Giant fan

    Salam kwn2 semua kpd sape2 yg ade jual/pasang/perkhidmatan/supply giant fan mcm kt masjid tu bleh reply kt sini or pm den nt bg details tq:)cgrock
  3. may4ver

    Wanted Kipas siling/kipas dinding 2nd hand

    Assalam Saya nak cari kipas [email protected] dinding 2nd Ada nk jual tak? Org skr renoovate umah,tukar kipas sekali Klu leh area. [email protected] senang nk cod Klu leh sms/wssup ya. Jrg on sinni 0125778002. Tq
  4. captainsky

    Wanted Supplier kipas tangan, beg sample direct kilang

    salam saya nak cari pengusaha2 printing di area KL. nak dapatkan price as an agent. nak dapatkan juga sample-sample untuk saya propose ke client. boleh sapa2 yang rekemen kan saya tempat mana.? tq
  5. I

    Wanted Kontraktor Wiring Area Sendayan

    Assalamualaikum, Ada sesiapa yang kenal dengan kontraktor yang boleh supply kipas dengan lampu dan buat wiring sekali untuk rumah baru? Lokasi rumah di Sendayan, N9.. Tujuan thread sebab nak compare harga. Kalau ada website lagi bagus :D
Top
Log in Register