BTC USD 58,627.3 Gold USD 1,777.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kids wear

  1. tukangkata

    To Sell Omar Hana - Baju Renang Kanak-Kanak

    Mencari Baju Renang Kanak-Kanak Omar Hana? Baju renang kanak-kanak lelaki & perempuan. Berkualiti Keluaran Moonaz. Berminat? Boleh lawati website Moonaz - Omar Hana Harga : RM 98 - RM170 PERCUMA SWIMSUIT BAG Material spandex-nylon, Available Size: S (4-5 years) - 10kg-15kg M (5-6 years) -...
  2. easimall

    To Sell Kids Traditional Chinese Outfits for CNY!

    Boy's Chinese Style Hanfu Price: RM71.00 Size: 90, 100, 110, 120, 130, 140 Colour: Blue, Black, White [/B][/SIZE] Boys Tang's Shirt Price: RM64.00 Size: 90, 100, 110, 120, 130, 140 Colour: Blue, Light Blue, Dark Blue Han's Cheongsam Set Price: RM85.00 Size: 100, 110, 120, 130, 140...
  3. W

    To Sell Warehouse sale (Puchong) 4-6 November 2016

    Jualan Gudang Hebat (4-6/11/16) Baby stroller, car seat, cot, buggy, potty, tricycle, bicycle (adult, children), children apparel Brand: Sweet Heart Paris, Totem, Mamalove, Marsstar, Hallmark. Wah Ha Children Products S/B No 8, Jalan TPP 5, Tmn Perindustrian Putra, Puchong. Tel: +603-8066...
  4. bloggerboy

    To Sell [WTS] Baju Custom Made Edisi Bebudak N.Sembilan

    Yg ni rm20/sehelai Ni pun rm20/sehelai Booth sempena Hari Belia di Kuala Pilah Salam dan selamat sejahtera kpd semua warga carigold :D Harini tt nak promote bisness baju custom tt kpd semua Tt bukan la pemilik asal bisness ni cume tt sekadar membantu dlm marketing produk diorang ni yg...
  5. Hugh Jackman

    To Sell Mencari Pembekal Barangan Secara Dropship

    Assalammualaikum dan selamat pagi semua forumer Carigold.com Saya Hugh Jackman ingin mencari pembekal untuk pelbagai barangan yang boleh menawarkan dropship. Kategori yang saya maksudkan adalah termasuk : - Gadjet (phone, powerbank, pendrive) - Barangan Komputer (Accesories) - Barangan atau...
  6. R

    Wanted Pembekal Pakaian Kanak2

    Salam, saya sedang mencari pembekal pakaian kanak2 pada harga yang 'ok' untuk pasaran pasar malam. Saya plan nak berniaga kecil-kecilan di pasar malam sekitar kuantan pahang. Kalau ada pembekal yang sudi.. sila bagi link untuk saya lihat barangan, atau pm saya untuk no contact. Kalau ada...
  7. A

    To Sell Baju dan seluar baby

    Salam semua, Nak letgo barangan baby.Anak dah besar so,simpan pon tak tahu sapa nak pakai.semua masih elok.mmg berbaloi klu bli.Lihat sendiri. Seluar kiko biru, 0-6m, Rm20 Seluar kiko kelabu, 6-12m, Rm20 Baju Anakku, saiz 1y, Rm10 Baju Paddington Bear, saiz 1y, Rm10
  8. A

    To Sell BARANGAN TERPAKAI (Kasut, baju dll)

    Salam semua, Saya ada nak letgo barangan yg dah tak dipakai.Semua barangan dalam keadaan tip top. Boleh dtg lihat sendiri. Utk pertanyaan pm/sms/call ida 013-2562073 (serius buyer)C.O.D - saiz 7,hitam, brand Vincci, Rm50 - saiz 3, Brand Anakku, Rm 20 - Brand Kiko,saiz 6-12m, Rm15 satu...
  9. A

    To Sell Pemborong dan pembekal pakaian murah!

    Salam kengkawan saper berminat na jual baju t shirt,,,blous skirt..baju kanak kanak... Dan macam2 lagi..aku leh supply.. Murah murah beb...nak runcit leh borong leh... Price kengkawan jer...cepat cepat...modal kecik unung besar,,, apa tunggu lagi..!!!
  10. P

    To Sell Pakaian Bundle untuk Lelaki, Perempuan + Kanak2

    PINK BUNDLE - Menjual Pakaian Bundle/Terpakai untuk Lelaki, Perempuan, Kanak-kanak dan Bayi Temui kami di Blog : kedaipinkbundle.blogspot.com Facebook facebook.com/pinkbundle Facebook Pages facebook.com/KedaiPinkBundle Brand: R Kikuchi Size: L Measurement: Pit-to-pit: 22 1/2"...
  11. Miss Deena

    Wanted Supplier utk baju & barang baby

    Askum, Lama giler x masuk CG ni...bz sangat ngan keje Actually skrang i tgk survey2 utk memborong barang keperluan utk baby & pakaian utk newborn sampai 5 tahun. If ada sesapa yg memang buat business ni or kenal org yg menjual borong, bole la PM saya. Thank you
  12. queenstory

    To Sell Pakaian wanita, kanank2 - Buy 3 Free 1 - Spring Sale

    · Fully imported and 100% Made in Korea. · Quality assured · The idea is to bring high quality, better-looking product to the customer. · We have been able to successfully compete with others in the markets by providing high quality products and great customer service. · The material is same...
  13. sahabat-shirt

    Wanted T-shirt kanak-kanak spt gambar

    untuk budak umur 1 tahun
  14. corry_sweet

    Wanted Mencari agen pakaian kanak-kanak (factory overrun)

    Assalamualaikum, salam sejatera.. Saya merupakan pemborong dan juga penjual secara runcit baju kanak-kanak berjenama. Saya tengah mencari agen2 yang dapat bagi saya harga yang berpatutan pakaian kanak2 berjenama yg overrun, dengan kualiti yang masih bagus untuk saya buat stok borong & runcit...
Top
Log in Register