BTC USD 40,936.6 Gold USD 1,814.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kasut adidas

  1. ruhaz

    To Sell KASUT ADIDAS SKATEBOARDING BRAVADA ORI

    KASUT ADIDAS SKATEBOARDING BRAVADA ORIGINAL BARU SIAP KOTAK SIZE UK 8.5 HARGA : RM140 COD TMN MELAWATI KL WSAP 0133023774 The canvas upper and vulcanised outsole give these adidas shoes a skate-inspired look. A cushioned sockliner means easy-wearing comfort as you step out for coffee or walk...
  2. Felix23

    To Sell Kasut futsal Adidas Men's Copa 20.4 In (Grey Two F17/Matte Silver/Solar Yellow)

    Salam CGrians, sy nak jual kasut futsal. baru lagi belom pakai. just try size tapi salah size. beli online pny mmg ada risiko bab saiz neh :confused: baru je sampai hari ni. test tak muat. kasut futsal boss. and memang original sbb beli dari Adidas Official Store atau flagship store Saiz...
  3. B

    To Sell Kasut bundle untuk dijual

    Salam Warga CG. Sepasang kasut bundle Adidas untuk dijual. Condition terbaik. Takde koyak. Tapak tebal lagi. - Condition : bundle 8/10 refer gambar - Saiz : 9 uk - Harga : RM100 boleh nego - Boleh pos @ cod - whatsapp 0126250942
  4. pokmatsumak

    To Sell [Pre-Order] Kasut Adidas & Nike (original quality & copy ori 1:1)

    Assalamualaikum w.b.t mukkadimah sedikit sebelum open pre-order 'barang jahat'>:)>:) ni :D:p ORIGINAL OR GRADE? Assalamualaikum. Memandangkan ramai customer tanya apa tu Gred? Kalau Gred AA dan 1:1 tu? So harini NH nak explain dekat sini supaya senang faham dan tidak tertipu dengan...
  5. M

    No Longer Sell Thread closed

    Thread closed. InsyaAllah coming soon, kasut2 yang saya akan open/jual adalah Local Brand. Dan semestinya 100% kasut original. Terima kasih byk2 sebab support saya. Stay safe semua 😊
  6. neocortex

    Wanted Adidas Predator Accelerator 98

    Aku tak tahu korang, tapi aku 'gila' kasut nih. Kot ada member CG yang milikinya saiz US10.5, bleh la runding. Sila PM.
  7. rosdi80

    To Sell Mencari Tokey Dropship Kasut Adidas,Nike,Puma

    Assalamualaikum.. Jika ada tokey2 dropship yang ada produk untuk kasut raya, yang cantik2. Boleh pm harga untuk agen. Terima kasih:)
  8. A

    Wanted Kasut Adidas

    sape2 yg ade jumpe kasut nie... tlg pm yer... dlu ade seller jual kat CG nie tp mcm dah xde stok je.. klau ade pm yer... replica lg bgus,nk pkai jrg2 je..tp replica pown bg la gred elok.. dlu CG punye seller jual rm70..
  9. heaven

    Wanted Pembekal/Supplier Kasut

    Sy mencari Pembekal/Supplier Kasut-kasut berjenama seperti Puma, Nike, Adidas etc.. Tak kisah Made In China atau Made in Siam ke..:)):)):)) Bleh share info dkt sini... Kwn2 lain bleh tahu sama2.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register