intel

  1. Xploit Machine

    To Sell Sold & Closed

    Sold & Closed
  2. Ardy

    To Sell ~Intel Core i3-8100 | 8GB DDR4 | Mobo H310M S2 - RM850~

    WANT TO SELL Intel Core i3-8100 8th gen | 8GB DDR4 | Mobo H310M S2 ketiga2 barang ni RM850 COD IPOH (Pengkalan, Station 18), call/wasap : 019-4344269 beli oktober 2018 tak guna dah. jual semua jual asing2 tak boleh 1 x Intel Core i3-8100 8th gen 1 x ADATA 8GB DDR4 1 x Motherboard Gigabyte...
  3. bell_phd

    To Sell cpu utk pc gaming atau edit video laju i7 (intel core i7 3770)

    salam semua,,,saya ada satu cpu yang sy beli untuk edit video design... sesuai jugak untuk main game,,, Specifications; intel core i7 3770 500 gb hard disk Gtx 750 ddr5 8gb ram ....baru pakai 3 bulan,,,beli 2300...nak jual 1800 saja,,berminat boleh inbox
  4. raikko5

    To Sell Intel CPU Socket 775

    Item(s): Intel CPU Socket 775 Package includes:C2D E7500 & XEON E5440 Price: 1 - Intel Core 2 Duo E7500 - RM55 2 - Intel Xeon E5440 - RM95 ALL PRICE CAN NEGO Warranty: 1 WEEK WARANTTY Dealing method: COD : KUALA TERENGGANU POSTAGE : POSLAJU (SAME DAY POSLAJU - PAYMENT CUT OFF TIME -...
  5. Sun Stage

    Wanted Processor Intel quad core atau i5

    Minta tolong kawan2 yg jual intel quad core atau i5 2hand murah2..klu ada mobo murah2 2hand pun boleh.bajek harga kawan2 area kl dan selangor.klu ada yg mau tolong bg tau saya:">:">
Top
Log in Register