installation

  1. D

    Wanted Mencari tukang pasang lampu kipas elektrik di JB

    Salam ada tak yg buat service ni dgn harga berpatutan..rumah aku ni rumah lama..ada 3 bilik tak berlampu..termasuk toilet..agak tinggi syilingnya..kalau ada yg buat service pendawaian elektrik yg bagus dan sangat direcommend...roger aku
  2. Bro_Izantie

    Wanted Pasang aircond rumah

    Salam.. kat umah aku ada set aircond sekehen.. beli kat adik ipar.. buleh tak korang sediakan brapa costing nak pasang menda alah ni kat bilik? siap wiring dan tapak kat luar rumah tu.. sbgai info, aku dok umah tinggi..:D:D:D tq beb!
  3. R

    To Sell Kitchen Cabinet ,Wardrobe and Renovation Promo

    Kitchen cabinet & Wardrobe promotion. Sliding wardrobe with anti jump full height RM300 per foot run Kitchen Cabinet melamine Base cabinet RM160 per foot run Kitchen cabinet melamine Wall cabinet RM110 per foot run Tv cabinet with back panel RM280 per foot run For another item quotation you can...
  4. A

    Wanted Siapa ada contact Kitchen Cabinet yang baekkk punyeee..

    Salam Warga CG, Saya nak tanya ada tak sesiapa yang ada experience dengan Kitchen Cabinet? Saya nak buat dapur saya tapi budget tak besar. Ada juga nampak iklan dalam CG tapi harga sama macam beli kereta Alza. Kalau ada sesiapa yang tahu atau ada contact, harap dapat share. Kalau ada website...
Top
Log in Register