ikan keli

  1. AmzarUmar

    Wanted Ikan air tawar saiz besar2 area Kelantan & Terengganu

    salam ramadhan...:D saya dgn ini ingin mengumumkan sedang mencari ikan-ikan air tawar (keli,patin,rohu,pacu,tongsan,siakap) yg bersaiz besar2 sekurang2 nya 2kg keatas. hanya area kelate @ tganu, kecuali kalau yg jauh2 tu blh mari hntar...:"> kalau kena dgn harganya, saya mau angkut ikan2...
  2. diez10

    Wanted Pembekal Ikan Puyu, Keli & Sepat 25kg/seminggu

    Salam,sape2 leh bekal 3jenis ikan ni dalam 25-50kg smggu area kelantan.(Machang,Tnh Merah,Kok Lanas) pm aku.Harge murah aku angkat.
  3. blrayban

    Wanted AYAM HIDUP GRED C dan IKAN KELI HIDUP

    Assalamualaikum.. aku malas nak citer meleret.. aku sedang mencari suplier ayam hidup GRED C sebanyak 2ribu ekor ke atas sehari - pembayaran CASH ayam hendaklah 1.5 kilo ke atas RM2.80 skilo ke bawah Ikan keli hidup 1TAN ke atas sehari a) ikan bagi makan Pallet RM2.70 skilo ke bawah b) ikan...
  4. DHQ

    To Sell Projek ikan keli

    Projek ikan keli ialah satu projek yg telah lama diperkenalkan oleh sykt sejak 2008 dan kini berkembang maju. Sykt ingin menjemput anda menyertai sykt kami dgn pulangan yg menakjubkan DIMAKLUMKAN BAHAWA, BERMULA 3 MAC 2010, HARGA PAKEJ TERBARU BAGI PENTERNAKAN IKAN KELI ADALAH SEPERTI BERIKUT ...
  5. K

    Wanted Pemborong keli dicari

    salam kawan kawan semua saya tengah mencari pemborong pemborong iksn keli ... saya mempunyai stok ikan keli lebih kurung 1 an untuk dipasarkan 1kg ada lebih kurang 6 ke 7 ekor lokasi kuala kubu bahru kalau ada yang berminat boleh hubungi saya di 019 2882864 terima kasih
  6. yahyamusa

    Wanted Pembekal Benih Keli

    Member2 yang dok cari benih keli boleh PM/contact,sms 019-4653178/Email:[email protected]/YM-perdana73 untuk keterangan lanjut. Dijamin Bersih & Halal.. insyallah. Area kat Penang. 2 inci - 5-6 sen(mingikut kuantiti) tak termasuk transpot cost 3 inci - 8-9 sen(mingikut kuantiti) tak...
  7. montelo

    To Sell Supply Ikan Keli Siap Di Siang Dan Dibasuh!!!

    Salam, Kami menyediakan perkhidmatan supply ikan keli siap siang dan basuh pada harga berpatutan...Lokasi kami ialah di Sepang/sempadan Nilai. -Sesuai untuk kedai makan(kalo ade permintaan berterusan harga insyaallah boleh runding) -Untuk individu/perseorangan pun boleh(perkhidmatan door to...
  8. A

    To Sell Benih ikan keli untuk di jual

    salam semua, kepada penternak ikan keli. kami ada benih untuk di jual harga seperti di berikut : 3-4 inci : RM0.15/ekor 6-8 inci : RM0.35/ekor stok sangat banyak, harga boleh diskaun lagi pada pembeli yg beli banyak. berminat sila hub saya : [email protected]
  9. AlchemisT

    Wanted 3-5 Tan Ikan Keli Makan Pelet Seminggu

    aku ada kawan..nati aku tanya
  10. A

    To Sell Makanan ternakan palet ikan keli murah di pasaran

    salam semua....saya ader bekalan palet untuk makanan ternakan ikan keli...rm2 sekg...masuk kos hantar...rege pasaran palet grower rm2.50 belum masuk kos hantar....min order 10 tan...kurang perlu bcg untuk kos...minat sila hubungi saya 0124150976>>>AWI PENANG>>>selamat maju jaya dalam ternakan...
  11. aurafx

    Wanted Ikan Keli 250gram ke atas

    Saya mencari bekalan ikan keli 4-8 ekor sekilo, tak kira apa jenis. Harga seperti berikut: ikan keli 100% pelet : RM 2.80 termasuk penghantaran ke Jempol, Negeri Sembilan. ikan keli tak makan pelet ( termasuk non-halal ) : RM 2.30 termasuk penghantaran ke Jempol, Negeri Sembilan. Deposit 30%...
  12. I

    To Sell Pembekal keli dan patin organik!

    kami ada membekalkan ikan keli dan ikan patin organik yang masih hidup kesemua area restoren dan kedai makan sekitar lembah kelang dan selangor dengan harga berpatutan.kepada sesiapa yang berminat,sila pm yerk atau call saja saya,012-2611710...harga boleh dirunding dan transport disediakan.harga...
  13. S

    Palet ikan keli (cat fish)

    a,kum semua.... aku ada beberapa soalan untuk forumer yg telah lama bergiat dlm bidang ikan air tawar.... 1. Di manakah tempat atau kedai yg menjual makanan @ palet makanan ikan keli (cat fish) dekat area utara semenanjung (kedah, penang @ perlis)? 2. berapa harga bagi setiap guni...
Top
Log in Register