hp pavilion g4

  1. nokia3210

    Wanted mencari Laptop HP pavilion g4 rosak

    salam semua sy nak mencari Laptop HP pavilion G4 yang rosak ..nak buat sparepart.. nk order dari Ali tak padan pulak..kat lajada takde rosak board pun xpe..HDD,lcd boleh simpan sbb tak diperlukan harap ada ..boleh pm atau whatsapp 0139444848
  2. fnd75

    To Sell [SOLD]HP Pavillion G4-i5

    SOLD hari ni. tqvm Assalamualaikum, Spt yg dijanjikan :D saya nk offer laptop ni pd harga meledak.. Syarat belian COD di JB atau KL shj / kalu nk courier boleh bincang. Specs: HP Pavilion G4-i5-3210M @2.50ghz HDD 750GB RAM 4GB GPU Ati Radeon OS Win 7 Home Premium (64 bit) Warranty...
Top
Log in Register