heat press machine

  1. ajoi24

    To Sell Printer,Cutter,Heatpress

    Jualan Cuci Tangan 1. Printer Epson L1300 (A3) Spec Bole Google Condition 9/10 (Jarang Pakai) 2.Cameo Cutter (Touch Screen) Tak Pernah Register Lagi Condition 9/10 3.Heat Press A3 Condition 9/10 Condition Terbaik Sebab Jarang Sngt Pakai Jual Lumsum Semua Sekali RM2.7k Kalo Nk Beli...
  2. M

    Wanted HEAT PRESS MACHINE(mesin cetak tshirt n gift)

    salam..sy tgh kumpul maklumat untuk memulakan bisnes cetak baju dan barang cenderahati dgn menggunakan mesin heat press.Harap klau ada otai yg dh menceburi bidang ini dan guna mesin tersebut dapat beri tunjuk ajar terhadap beberapa perkara: (1)mesin heat press-ketahanan mesin,tempat beli n...
  3. Jersi Online

    Wanted Mesin heatpress new/2nd hand dan digital printer juga

    salam warga cg... saya mencari mesin heat press baru/terpakai... dengan harga yang berpatutan saya juga mencari digital printing printer untuk tshirt... ape2 info yang berkaitan sila inform saya tq :)cgrock:)cgrock
  4. O

    Wanted Heat Press Project : 320pcs T-Shirt (Johor Bharu Area Only)

    Salam... Tawaran kepada sesiapa yang ada Heat Press Machine area Johor Bharu... Saya ada 320 helai T-Shirt untuk di press kan... Kertas semua dah siap...Tinggal press je.... Budget dalam RM0.50 utk satu t-shirt.... Kalau berminat...Sila PM... Jazakallahu Khairan....
  5. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  6. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  7. W

    Wanted Heat Press Machine

    Sesiapa penah beli heat transfer machine, boleh share2 tentang mesin yang dibeli tuh.....saya nak cari mesin...sesiapa ader jual/boleh bantu
Top
Log in Register