BTC USD 42,027.0 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

handphone charger

  1. V

    To Sell Wireless Charges (samsung)

    Suitable untuk Samsung phone. Sesiapa berminat, boleh sms/whatsapp/wechat i kat 0123381956. Price: RM29 (exclude courier)- PROMOSI CHRISTMAS thanks & regards, Vincent
  2. tr6

    Wanted Huawei S7-301U MediaPad 7.0 USB CHARGER

    siapa tahu kat mana ada jual charger untuk Huawei S7-301U MediaPad 7.0? sumpah dah lebih 25 kedai handphone aku pergi, haram satu kedai pun tak jual. yg ada pun dekat lelong, mahal gila! :mad: kalau ori takpe ni cap ulat gak. bawah ni rupa tab n chargernya. *harap ada lah yg jual :)cgrock
  3. akmal_tawau

    Wanted Charger Samsung ori

    assalam semua. saya pakai samsung s plus lama. nk jadi cerita, charger ilang. nak beli kt kedai x jumpa plak hat ori. kalu pakai charger biasa x compatible plak... ada sesape yg terlebih charger samsung kt umah & sudi nak jual blh le offer kt saya.... thanks alot. blh contact saya trus kat...
  4. mdhazrin

    Wanted Charger Utk Handphone Palm Treo 600

    As salam geng, Aku ada handphone Palm Treo 600 org bagi. Masalah skrg nie puas aku cari charger dia kat kedai area tempat aku, haram xde...So nak tanya geng semua kalau sesape yg ada dan tak guna bole jual kat aku. Hp mcm kat gambar bawah. Kalo sesape yg ada, boleh roger/PM aku..:) tq
  5. F

    Wanted Mencari aksesori telefon bimbit (borong)

    Salam.... Saya ingin mencari aksesori telefon bimbit seperti posh bag,casing,bateri,charger,dan apa2 barang berkaitan telefon bimbit dengan harga borong dan berpatutan..terima kasih
  6. pakaiwaja

    Wanted Portable Power Station

    hai kawan2....sy nak beli battery extend untuk nokia saya. kapada tokey2 gadget please recommend kt saya ye. :">:">:">
Top
Log in Register