handphone battery

  1. dloanman

    Battery Reconditioning - How to recondition old battery & save money

    ATTENTION BATTERY OWNERS! Learn how you can : Bring Old Batteries Back To Life Again Save Money And Buy Less New Batteries Recondition Old Batteries & Resell Them For a Nice Profit Increase The Lifespan Of New & Old Batteries The EZ Battery Reconditioning™ course is the easy to follow...
  2. A

    To Sell Selling All Category Battery by BatteryALL

    BatteryALL is an online store. We are selling more than thousands selections of batteries online and comes with retail & wholesale for all category of battery. All range of batteries replacement for your everyday use devices are available on our online store. Such as Phone Battery, Laptop...
  3. darkriez

    Wanted Bateri alcatel onetouch pop C7

    assalam...nak tanya seller2 fon dan aksesori kat cg ni..sape ada jual bateri alcatel c7? model bateri TLi020F1 harap ada la yg jual kat dlm ni ye...kalau ada PM tau...aku beli berdasarkan ranking trusted seller la ye...kalau ada seller area perak...boleh cod.... sekian...terima kasih....
  4. chikas81

    Wanted Battery handphone Motorola bc50

    Salam sejahtera. Saya sedang mencari battery handphone motorola jenis bc50. Mohon kalau otai2 seller battery ada stok nie gtau saya. Terima kasih suma. P/s: mood lama x post kat cg. Rasa kekok plak. :)cgrock
  5. senyum

    Wanted Battery NOKIA 8800 Sirocco [BP-6X]

    As salam Mcm title, sy tengah cari bateri utk Nokia 8800 Sirocco. Nombo chassis (HAHAHA) bateri dia BP-6X. Sesape ade ternampak yg berbaloi kat mana-mana gtau la ye. Puas tanya xjumpa. Tanya tokan bateri bangjed (apa khabar bro hahaha) pun tak de. Tlg bgtau harge ye dan dimana lokasi kedai...
  6. miecs

    Wanted Battery handphone. mcm gambar dlm ni.

    pernah tengok? sila pm . tqvm:D
  7. mave

    Wanted Battery ( samsung s3 clone),

    Assalamualaikum, Sy bru dpt s3 clone org bagi. Dia kata ini batch yang awal2 so battery taktau nak cari dekat mana, Battery samsung s3 clone ni nipis sikit dari original s3 sbb bila masuk original battery casing tak boleh tutup. Please sape2 ade jual sile pm ambe. nok beli. :D:D siapa tahu...
  8. F

    Wanted Mencari aksesori telefon bimbit (borong)

    Salam.... Saya ingin mencari aksesori telefon bimbit seperti posh bag,casing,bateri,charger,dan apa2 barang berkaitan telefon bimbit dengan harga borong dan berpatutan..terima kasih
Top
Log in Register