handphone accessories

  1. keteputeh

    To Sell Handphone LEJEN Nokia, 3310, 2610, 1110i

    MENCARI HANDPHONE LEJEN? YANG BOLEH TEKAN KEYPAD TANPA TENGOK PHONE MAIN SNAKE SAMPAI PENUH SCREEN BATERI TAHAN 3-4 HARI TAK PAYAH CAJ BOLEH DAPATKAN HANDPHONE NOKIA (REFURBISHED SET) WARRANTI 1 BULAN NOKIA New 3310 Harga - RM65 Warna - Grey, Blue...
  2. M

    Wanted Aksesori handphone (casing kosong/blank)

    assalamulaikum semua.. saya nak tanya ada sesiapa tahu mana saya boleh dapatkan casing telefon blank/kosong kalau boleh nak seller dari malaysia sahaja sebab dekat luar kena beli in bulk harap semua boleh bantu saya.. dah buntu tak tau nak cari dekat mana:((
  3. H

    Wanted Membeli handphone rosak skrin

    salam, saya ingin membeli hanphone yang rosak skrin dengan harga berpatutan, taknak samsung jika ada, boleh whatsapp 013 641 9158
  4. U

    Wanted Mencari pemborong aksesori hp

    Salam, maaf ganggu. Saya mencari pemborong a.k.a supplier untuk aksesori handphone. PM best price. Best deal, deal for long term :D Terima kasih
  5. hafizan78

    Wanted Accessories utk Sony XPERIA E4G LTE

    Assalam, Aku ada beli telefon xperia E4g lte dari pakej celcom first. Masalah sekarang kt mn nak dapatkn accessories nya. Ada beberapa kedai aku pergi xjual lg accessories utk tel ni contoh tempered glass ang tpu cover. Jika ada yg tahu di mana ada jual maklum kt sini. Tq.
  6. nash007

    Wanted Handphone tempered glass screen protection

    salam... mcm tajuk... mana nak cari satu utk model xperia zR? cari2 pny cari tak jumpa...letih den... kalau ada kat cg ni tlg2 la ye... ty
  7. F

    Wanted Handphone Casing LG OPTIMUS VU 2

    salam all cgrians.. tgh mencari casing utk smartphone LG OPTIMUS VU 2 F200L mohon pm/sms/wassap 0133350647 utk deal barang. tq uoollss :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  8. fadzli07

    Wanted Casing untuk Nokia 808 Pureview

    Assalamu'alaikum dan hai kepada semua member Carigold, Saya mencari Casing untuk Nokia 808 Pureview, jika ada sesiapa mempunyai stok boleh pm saya, Casing Model : CC-3046 hard case Handphone : Nokia 808 Casing Color : Red Ini rupa casing ni, sebelum ni ada buy dari Lazada, sekali stock...
  9. moscowz

    Wanted Screen Protector Handphone Samsung Note 2 Mini A7100 4Inch

    aku ingin mencari screen protector untuk hp samsung note 2 mini (A 7100) seperti di dalam gambar dibawah.. masa beli screen protector nye kecik je.tak full screen.. tanya kat kedai mahal pulak. kalau ade sesape jual pm/komen kt sini pun tak pe.. Thanks! :)cgrock
  10. F

    Wanted Mencari aksesori telefon bimbit (borong)

    Salam.... Saya ingin mencari aksesori telefon bimbit seperti posh bag,casing,bateri,charger,dan apa2 barang berkaitan telefon bimbit dengan harga borong dan berpatutan..terima kasih
  11. drpsychomereng

    Wanted Hanphone Samsung S accesssories

    sape ade jual benda ni blh lah pm or sms ana.. 0126611089:D
Top
Log in Register