guru mengaji

  1. faris_sn

    Wanted Kelas Mengaji Al Quran - Kanak-kanak - Shah Alam

    Sesuai kut aku cr kat sini Since wife aku dah mula bekerja...aku tak dpt nak penuhi kehendak anak2 aku meneruskan kelas mengaji malamnya...tpt transit anak aku ada tp tak cukup korum derang tak mau buat...apa laaa... aku nak cari gak...so kalau sesiapa ada kalau dpt weekend 2 kali seminggu pun...
  2. syed_4321

    Wanted Guru bahasa Arab & mengaji area kajang & bangi

    salam semua.. saya ingin menolong sepupu saya.. dia ingin mencari seorang ustazah/ guru yg boleh mengajar 2 orang anak perempuannya ( 8 & 6 tahun) Tugas : 1. Mengajar mengaji ( 8 tahun - sudah mengaji al quran skrg , 6 tahun -sudah mengaji iqra 3 ) 2. Mengajar Bahasa Arab utk mereka berdua...
  3. mhafiz_biz

    To Sell Tuisyen Math / Add Math / Al-Quran di rumah...

    Assalamualaikum... Saya Hafiz, student UIA Gombak. Saya menyediakan Tuisyen di rumah untuk Math, Add Math, Quran Kawasan ialah Gombak, Batu Caves, Taman Melati, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay, Selayang... Untuk Math dan Add Math, saya prefer weekend.. Untuk Ajar Quran, malam weekdays...
Top
Log in Register