gps

  1. S

    Wanted Gps papago atau xperia x 8 second murah bawah

    saya ingin mencari gps papago second murah2.... atau sony xperia x8 murah2 ( bawah RM 80.00) kalau sesiapa ada stok ....please
  2. sfauzie

    Wanted Gps

    Assalamualaikum dan selamat pagi semua warga CG Aku mencari GPS nak boh dalam kete...sapa ada nak let go murah2 atau rege aku mampu milik...bleh pm aku specs dan regenya sekali...aku nak Garmin je...selain daritu aku tak mau sbb tak pandai guna dan tak pernah guna sbb sblm ni pakai enpon...
  3. P

    Updates map Garmin GPS

    Assalamualaikum kawan2 CG.. Mohon pencerahan berkenaan dengan GPS Garmin..utk makluman semua, sy pakai Garmin Nuvi 1250.. masalah saya disini adlh updates map dan POI.. 1)saya konfius website mna yg bekalkan map yg betul dan up to date. cthnya website yg sy mksdkan : www.garmin.com.sg...
  4. H

    Wanted Sapa tau camne nak upgrade GPS china mari

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Kawan ada sebiji GPS 5" yg pakai WinCe tak ingat version berapa.. Plan nak upgrade WinCe n GPS (Gps sedia ada Papago X5.2 updated tau 2011 punye map) sape2 ada perkhidmatan upgrade ni or tau kaedah utk upgrade gps bleh tolong komen yer... Tq
  5. ezeynet

    Wanted GPS Tracker Untuk Kereta

    salam, pening dah tak tau nak guna yang mana.. atau tak tau mana yang paling bagus.. mana2 seller CG yang jual GPS tracker untuk kereta boleh PM aku dan harga sekali.. TQVM *perlukan 2-3 unit
  6. Lobey

    Wanted GPS second hand

    Salam sumer, bagi sesiapa yg ada GPS tapi dh tk mau guna atau duk simpan buat pekasam boleh la pm inbox Ambo. Kawe nk cari yg seken jer sbb menda ni bukan guna selalu pun. kalau boleh GPS yg ada function utk detect speed trap. *sila nyatakan model gps tu-senang nk usya spec kat pak cik gugel..:)
  7. I

    Software gps dan android untuk sony

    aku nk software GPS dan android os untuk sony ericsson xperia x1.. sape2 ade tolong ek..thanks
  8. A

    Wanted Pembekal diperlukan dengan segera.....

    syarikat (sama ada sdn bhd atau enterprise) yg berdaftar dgn Bendahari UPM dipohon menyediakan sebutharga untuk senarai barang berikut DOWNLOAD SENARAI BARANGAN sila faks pada kami sblm/pd 12 Nov 2008.... 15 Nov pun boleh lagi..... tapi utk yg berdaftar dgn Bendahari UPM saja... utk daftar...
Top
Log in Register