gps tracker

  1. raikko5

    To Sell Used - GPS Brand OODO - M511 (WITH PAPXGO) - SOLD

    Assalam semua.... Saya nak letgo satu unit GPS OODO.. Saya dah SETUP install PAPAGO... (Kalau nak saya install Garmin XT boleh request) FULL SET - GPS - Car Holder - Car Charger Harga Asal - RM350.. Nak letgo - RM130 sahaja COD : Kuala Terengganu Poslaju : RM8 (SM) & RM10 (S&S)...
  2. raynasofia

    To Sell GPS Proton Lokatoo

    Nak tolak RM100 je.. ataupun kalau ada yang boleh offer paling tinggi menjelang tengah malam ni.. Software cemerlang.. takyah pakai data tenet.. tros boleh guna.. external condition, as it is..
  3. fyreeze

    Wanted Mencari alat pengesan atau gps tracker.

    Salam, Sy baru membeli stall burger baru, stall yg aku buat ni menelan kos yg tinggi. Utk keselamatan dan mengelakkn kecurian stall, aku nk mencari alat pengesan jika stall aku dicuri. Alat yg dicari adalah alat pengesan yg simple dan boleh disembunyikan dan boleh melihat detail lokasi jika...
  4. S

    Wanted Gps papago atau xperia x 8 second murah bawah

    saya ingin mencari gps papago second murah2.... atau sony xperia x8 murah2 ( bawah RM 80.00) kalau sesiapa ada stok ....please
  5. ezeynet

    Wanted GPS Tracker Untuk Kereta

    salam, pening dah tak tau nak guna yang mana.. atau tak tau mana yang paling bagus.. mana2 seller CG yang jual GPS tracker untuk kereta boleh PM aku dan harga sekali.. TQVM *perlukan 2-3 unit
  6. Lobey

    Wanted GPS second hand

    Salam sumer, bagi sesiapa yg ada GPS tapi dh tk mau guna atau duk simpan buat pekasam boleh la pm inbox Ambo. Kawe nk cari yg seken jer sbb menda ni bukan guna selalu pun. kalau boleh GPS yg ada function utk detect speed trap. *sila nyatakan model gps tu-senang nk usya spec kat pak cik gugel..:)
Top
Log in Register