BTC USD 53,800.8 Gold USD 1,689.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

glove

  1. Nazz68

    Wanted Glove Softball

    Salam sume....nak tanya ade ke sesapa yg dulu main softball tapi dah tak main lagi? Kalau masih ada lagi glove softball yg berabuk kat rumah tak pakai...dan nak letgo dengan harga 2nd hand? aku ngah cari glove softball kalau boleh glove adult size lah. Sesapa yg ada tlg tinggal kan message di...
  2. skafever69

    Wanted Sarung tangan, head lamp mendaki gunung

    Salam semua warga CG, ada member2 sini jual sarung tangan & head lamp. sarung tangan kalis air lah. ada tak yg jual... atau tau mana2 kedai yg murah...
  3. Z

    To Sell Pembekal peralatan makmal

    Saya membekal barangan makmal seperti mikroskop, centrifuge, glove dan lain-lain. Sila hubungi email saya untuk keterangan lanjut. Email : [email protected] atau lawati website saya di www.marislinkenterprise.webs.com
  4. eddie80

    Wanted Sarung tangan pakai buang yg reject diperlukan

    Salam.. Saya sedang mencari sarung tangan pakai buang (surgival glove) yg reject.. Kuantiti, 10 - 15 tan sebulan. Penghantaran tidak diperlukan, saya akan ambil sendiri.. Seluruh malaysia... Kadar kerosakan sarung tangan tidak terlalu teruk. Harga ditawarkan , rm1.15/kilo...
  5. fsqtrading68

    Wanted Disposable plastic apron and powdered glove

    tawaran di buka kepada geng-geng CG yang boleh supply item diatas dengan harga yang berpatutan kepada saya secara bulanan...jenis,brand x kisah janji murah berbanding dengan yg ada dipasaran....sekiranya geng2 CG ada contact direct sekalipun dr manufacturer pun boleh berhubung ngan saya untuk:-...
  6. langmas

    Wanted Supplier rubber glove

    pada member cg.gua mencari supllier rubber glove.powdered atau non powdered.export afrika. 20 fit contarner
Top
Log in Register