BTC USD 34,386.2 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

flash untuk blogspot

  1. J

    Korang dah jemu ke tgk header blog style lama? Ushar style baru pulak

    Salam..JS ada nak offer new package ni..kepada sesiapa yang berkenan nak buat flash header sila le berhubung dengan JS.. Flash boleh diplug in ke dlm blogspot juga... FAQ Apa tu Flash? Flash tu sama seperti iklan di ruang atas CG tu.. itulah Flash tapi kita boleh buat header blog..nampak...
  2. Sureduit

    Macamana Nak Install Banner flash .swf dalam blogspot

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kengkawan.. Sempena CG dah up balik nie aku nak tanya la kpd Otai2 kode and kodeng nie... bukan apa aku dapat kode flash banner .swf utk install dalam blogspot aku tetapi tak boleh la pulak... lalu aku search kat internate nak install camna tapi baca haram...
Top
Log in Register