facebook account

  1. tomyeto

    Wanted Akaun Facebook

    Assalamualaikum. Saya mencari akaun Facebook lama yang korang dah tak pakai. Kalau boleh akaun mesti berusia lebih dari 3 tahun..atau create dalam tahun 2015 ke bawah. Daripada biar je tak pakai, baik jual kt saya. PM atau wassap 0187909231
  2. A

    To Sell Fb lama untuk diletgo

    Saper cari fb lama lama kite ada 2. Tahun 2009 dan 2010. Member ramai gak kat dalam. Murah murah jer 100 2 fb.
  3. silentkiller

    WTB: Akaun facebook

    salam warga cg.. sesiapa ada acc fb PERSONAL yg sudah tidak mahu atau sudah tidak pakai.. boleh jual kepada sy.. Harga kita runding.. lihat pada acc tersebut.. nanti pm sy teru beri jawapan di bawah ni ye.. Acc pernah buat ads? Acc pernah kena warning dengan fb? Last login bila ye? Emel fb...
  4. zaimi2

    Wanted Akaun facebook berusia lebih 3 bulan

    Sapa2 yg jual acc fb sy beli Syarat acc fb yg sy nak Berusia lebih 3 bulan Tidak pernah guna fb ads Acc fb mesti sudah verified rm10 1 account kalau verified paypal or cc rm30 1 acc apa yang saya perlukan alamat email acc fb tersebut dan username serta pass facebook tersebut
Top
Log in Register