ebay account

  1. N

    Wanted MENCARI AKAUN EBAY UNTUK DIJUAL

    Assalamualaikum, Saya nak beli akaun ebay yang dh verified seller dan ready untuk jual/beli barang. PM saya tawaran anda segera
  2. tomyeto

    Wanted Verified Ebay Account

    Assalamualaikum, Saya nak beli akaun ebay yang dh verified seller dan ready untuk jual/beli barang. PM saya tawaran anda segera
  3. boxer171

    Wanted Sapa ada akaun ebay..meh tolong aku...

    Salam.. Sapa ada akaun ebay..meh la tolong aku.. Aku new seller yang tengah kumpul feedback.. dah jual beberapa barang kat ebay.com tapi asyik kena payment held je.. Aku nak mintak tolong korang utk submit feedback kat aku (exchange)..win2 situation.. nak tau detail lagi pm aku...nnti aku...
  4. zaimi2

    Wanted Perlukan akaun EBAY/PAYPAL/EMAIL

    kepada sapa2 yang terer buat acc ni saya perlukan 100 - 1000acc 1 set = ebay,paypal,email pastikan tau cara nak buat akaun 1set acc rm1.50 saya perlukan semaksima 1000set acc sapa2 leh buat pm or ym saya zaimibiz thanks MESTI PAKAI STREAMYX ebay malaysia paypal malaysia ymail .com...
  5. A

    To Sell Tukar Ebay Account - Feedback Maklumbalas Exchange

    Kepada sesiapa yg ingin mendapatkan feedback utk akaun ebay. Sila PM sy dan sy akan bagi link utk BUY NOW Keyword x akan guna perkataan 'SETEM' utk mengelakkan dicekup oleh ebay. Sekian Terima Kasih :D
  6. Dzoolhelmi™

    To Sell Dibayar RM90 untuk create akaun email, ebay dan paypal

    Salam, Den perlukan 90 set akaun. 1 set akaun = akaun ebay + akaun email + akaun paypal. Kalau x boleh buat semua buat sikit2 pon xpa. Setiap set akan dibayar RM1 Kalau buat semua RM90. Yang penting tau macam mana nak reset ip. Bayaran akan dilakukan dlm masa 1 minggu lepas terima akaun...
  7. zaimi2

    Wanted Nak Beli Acc Ebay

    Salam sapa2 ada nak jual acc ebay mesti ada feedback x kisah buyer or seller. akaun lebih sebulan lagi bagus pm me
  8. fizzy86

    To Sell Minta tolong jualkan batu ni dlm ebay?(sold)

    salam.... nak minta sapa2 yg ada akaun dgn ebay tlg jualkan batu ni utk sy... ukuran batu ni 14mm dan hanya ada sebiji dalam dunia...20% nilai jualan akan diberi sebagai tanda terima kasih....:)paid PANDANGAN DEPAN PANDANGAN BELAKANG...
Top
Log in Register