ddr2

  1. MrOlid

    Wanted RAM 2Gb DDR2. Ada sape2 nak jual?

    Salam, saya nak cari RAM 2gb jenis ddr2. Tak kisah baru atau 2nd hand. sms no sy ni: 017-7725893.
  2. Jedi

    Wanted RAM Kingston DDR2 2GB.

    Salaam. Skang guna yang nie jer. 2GB. Moga2 takde conflict. Nak upgrade lagi 2GB. Mungkin warga CG ada yang jual. Harga termasuk pos ke Taman Kosas, Ampang. Terima kasih.
  3. kalseth

    Wanted Desktop DDR2 Ram

    sesape yang ada jual mende ni tolong offer price, k? ingin membeli melalui CIMB clicks. aku x jumpa kat bahagian trading. search function kat forum CG ni xleh guna utk search dengan tepat la...
  4. eXternaL

    To Sell Ram ddr2 2g Rm 60.00

    RAM DDR2 2G DESKTOP NYER... ade 6 keping jek.. sape cepat die dapat.. beli semue skali dapat murah skit.. hehe... nak tengok gambar / detail - http://ganubereh.blogspot.com/search/label/FOR%20SALE ape2 contact key... klu kat ganu senang.. dtg amik jek.. :D 010 909 19 38 - NAINC SORRY...
  5. wealthgainer

    Wanted 100, 200 or 300pcs DDR2 PC Ram 1GB 667MHz (Kingston or Kingmax only)

    Salam Boss2 sekalian, Aku tgh carik sesapa yang bleh supply DDR2 Ram dalam qty min 100pcs. Aku nak quotation dalam break price 100pcs, 200pcs & 300pcs. Brand prefer Kingston or Kingmax. Tapi kalo ada yang lebih murah..bleh propose & akan dipertimbangkan. Cepat !!!...Sapa untuk pertanyaan...
Top
Log in Register