ddr desktop ram

  1. cryptodoge

    To Sell DDR4 ADATA RAM 4GB 2400 for desktop

    Ram untuk dilepaskan condition baru pakai 2 bulan. Sebab jual upgrade ram. Saya hanya jual dua keping sekaligus. COD diutamakan area johor bahru sahaja. Harga dua keping rm200 termasuk pos.boleh hubungi sy di 01127699153
  2. kalseth

    Wanted Desktop DDR2 Ram

    sesape yang ada jual mende ni tolong offer price, k? ingin membeli melalui CIMB clicks. aku x jumpa kat bahagian trading. search function kat forum CG ni xleh guna utk search dengan tepat la...
  3. eXternaL

    To Sell Ram ddr2 2g Rm 60.00

    RAM DDR2 2G DESKTOP NYER... ade 6 keping jek.. sape cepat die dapat.. beli semue skali dapat murah skit.. hehe... nak tengok gambar / detail - http://ganubereh.blogspot.com/search/label/FOR%20SALE ape2 contact key... klu kat ganu senang.. dtg amik jek.. :D 010 909 19 38 - NAINC SORRY...
  4. wealthgainer

    Wanted 100, 200 or 300pcs DDR2 PC Ram 1GB 667MHz (Kingston or Kingmax only)

    Salam Boss2 sekalian, Aku tgh carik sesapa yang bleh supply DDR2 Ram dalam qty min 100pcs. Aku nak quotation dalam break price 100pcs, 200pcs & 300pcs. Brand prefer Kingston or Kingmax. Tapi kalo ada yang lebih murah..bleh propose & akan dipertimbangkan. Cepat !!!...Sapa untuk pertanyaan...
  5. TamingSari

    Wanted DDR333 untuk Desktop RAM

    Kengkawan... PC aku ni guna DDR 1, pc sejarah ni :)) :)) RAM pun guna 128 dua slot.. so aku nak cari sape2 nak jual kek aku sape yg ada jenis ni.. Tak kisah ape brand.. cap ayam pun takpe :D 256/512/1G. Thanks
Top
Log in Register