custom made

  1. Mags_Premiums

    To Sell Custom Canvas Bag Malaysia

    If you’re searching for a custom canvas bag, you should check us out because we are a Malaysia canvas bag supplier that produces customize canvas bag for school, college, libraries, retailers, and companies. All of our canvas bag can be printed with your design, logo and text. Size for the...
  2. Mags_Premiums

    To Sell Flash Drive Supplier Malaysia / Pembekal Pendrive Murah & Engraving

    We are a Malaysia flash drive supplier that offers logo printing / engraving services directly onto the body of your custom made pen drive. By personalizing your customized pendrive, with your logo or message will not only promote your company but also establish your brands’ awareness in a very...
  3. Mags_Premiums

    To Sell Custom Made Soft Toys Malaysia | Plush Toys

    Custom made soft toys are often use as gifts at award ceremony for many events. Other than that, it is a smart way to promote your business by having your logo printed on this custom made soft toy. We at MAGS PREMIUMS are the supplier for custom plush toys, custom teddy bears, custom stuffed...
  4. Al-Hafiz

    Wanted Tempahan sampul raya custom made

    Salam warga CG Den urgent mencari sesapa / any company printing yang masih menerima order sampul raya custom made. Den nak order 2000 pcs Boleh pm den quotation Den prefer kertas SIMILI atau kertas yang tak berkilat, kertas yang boleh cop... hehe kalau ado, meh pm quotation sekali dengan...
  5. Srikandi Kreatif

    To Sell Promo STICKER BULAT, PETAK & CUSTOM MADE

    PROMO STICKER BULAT, PETAK & CUSTOM. DAPATKAN HARGA DISKAUN SEHINGGA 10% UNTUK PEMBELIAN 500 KEPING DAN KE ATAS. HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN (KECUALI SABAH/SARAWAK) WA: 017 627 3929 IG: @srikandikreatif FB: SK.SrikandiKreatif www.srikandi-kreatif.com [/URL][/IMG]
  6. Jedi

    Wanted Mencari custom t-shirt maker - Cetak gambar pada t-shirt.

    Salaam. Sehelai jer. Untuk anak sedara 2 tahun. Berapa RM ya? T-shirt kita kena bawa sendiri ke? Gambar yang nak di cetak pada t-shirt letak dalam thumb drive. Kasi t-shirt dan thumb drive, siap? Kalau melalui pos lagi mudah. Saya pos baju dan emailkan gambar.
  7. kopke81

    To Sell cetak sampul duit raya kembali

    Promosi percetakan terhad sehingga 20 Jun 2015 >Paper : Art Paper 130gsm >FULL COLOUR!! >Min order : 1250 pcs >PERCUMA PENGHANTARAN!! >PERCUMA artwork untuk ready designed!! Hubungi kami : Whatsapp M:012-2935980 (Khairul) Email : [email protected]
  8. B

    Wanted Sesiapa boleh buat custom made necktie

    Salam... jika ada sesiapa yang boleh design tie untuk corporate, boleh whatsapp sy ke 0132505488 lokasi sy lembah klang
  9. shitless

    Wanted Ems & emt badge

    Sape ade jual or tau kat mane ade jual badge untuk ems atau emt kat selangor?? Rupe die mcm ni Kalau ade jual or tau kat mane ade jual area selangor dan kl tolong bgtau
  10. eboss

    Wanted Nak tempah blazer berlogo

    Aku nak tempah 5 pasang blazer atau jaket yang ada logo untuk staff QMATHS nanti. Size belum ada cuma aku nak gambar dan sebut harga saja dulu. Sapa yg leh buat? Aku tau ada 1 tread tapi aku carik tak jumpa lak ~X(
Top
Log in Register