BTC USD 39,733.8 Gold USD 1,808.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

crt tv

  1. cre8tive

    Wanted Crt tv

    assalamu'alaikum.. tv aku rosak plak. guna tv ni sbg 2nd tv jer. kalau ada siapa2 nak letgo boleh offer aku (jenama, saiz, kerosakan jika ada, harga). murah2 sudalah nk cari 2nd hand jer pun..atau kalau nak bg pree lg aku suka. :)) aku bole dtg ambil sekitar lokasi seremban, seremban 2...
  2. Kulim

    Wanted Tv CRT, LCD or LED wanted

    kalau tv crt. jenis flat screen + remote . working excellent. 29 inci ke atas. prefer lokasi shah alam dan kejirannya. kalau LCD dan LED bagi tau model, boleh lah saya tengok di tenet specs nya dulu. at least 32" dan maksimum 42" ajer. FULL HD. Di mudah memang banyak , tapi saya mencari...
Top
Log in Register