BTC USD 17,057.5 Gold USD 1,768.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cikgu

  1. dloanman

    Kami Dipaksa Menipu - Guru Nekad Bersara Awal Dedah Sisi Gelap Sistem Pendidikan

    “Kami Dipaksa Menipu..” Tak Tahan, Guru Nekad Bersara Awal dan Dedah Sisi Gelap Sistem Pendidikan Demikian pendedahan yang dibuat oleh seorang bekas guru bahasa Inggeris kepada portal Majoriti, Wan Maizura Kamaruddin yang nekad untuk bersara awal ketika umurnya hanya 53 tahun. Sistem pendidikan...
  2. dloanman

    Viral Pelajar 22 tahun kahwin dengan guru wanita 47 tahun

    Kalau dah jodoh, dulu cikgu sekarang isteri [METROTV] Redzuan Muharam [email protected] 185 Kota Tinggi: Cinta memang tidak mengenal usia dan buktinya Akmal Yusof, 22 memilih bekas gurunya, Suzana Isa yang berusia 47 tahun sebagai pasangan hidup. Akmal yang menetap di Taman Medan...
  3. H

    Guru dan pembantu guru tadika islam diperlukan

    Assalamualaikum... sukakan kanak-kanak..? Minat mengajar..? Bole berbahasa inggeris dan mengajar mengaji..? Kami mencari individu yang berminat menjadi guru @ pembantu guru di tadika kembara khalifah little caliph di aman perdana meru klang..sesiapa berminat boleh menghantar resume ke...
  4. naz0203

    Pertanyaan : Permohonan Loan untuk Guru

    salam kepada semua warga CG.. sy mewakili kawan sy nak bertanyakan tentang loan gomen.. dia cekgu... tapi baru jer posting.. dia nak buat loan kawen.. boleh ke guna 1 bulan jer slip gaji.. maklum la..dah x tahan sgt tu nak tggu 3 bulan.. boleh apply ke?
  5. eboss

    Kes cikgu gatal lagi

    KANGAR: Ditamatkan perkhidmatan atau digantung tugas. Itu antara tindakan bakal dikenakan kepada seorang guru sebuah sekolah rendah di Arau, dekat sini, jika dakwaan dia mencium muridnya berusia tujuh tahun di belakang pintu bilik darjah terbukti benar. Kementerian Pelajaran mengambil keputusan...
Top
Log in Register