charger

  1. zulblsb

    To Sell Auto ID charger for sale

    Risau beli charger takut rosak bateri dan kong? -Pastu overcharge bateri pun cepat habis -Aliran letrik yang bahaya boleh merosakkan phone kita -Charge phone laju penuh tapi cepat lak rosak bateri Kami ada penyelesaian untuk anda - charger ni ada Auto ID bermaksud auto detect berapa amphere...
  2. NightFury

    Wanted Charger camcorder Canon Legria fs405

    Salam, siapa warga CG adajual charger camcorder Canon Legria fs405 ni ? inform yer.. xkra la 2nd / 1st..really urgent nak beli ..sbb nak pakai camcorder tu .. charger asal hilang .. :D:)cgrock
  3. asdi

    Wanted Charger DSLR NIKON D3100

    hai kengkawan.. as stated by title, daku mencari (bagi pihak adik) charger utk NIKON D3100. charger ori dah ilang. rupanya spt dbwh. kalo ada kengkawan yg body D3100 dh rosak, blehla lego charger tu yerk. :D andai tidak ketemu, nampak gaya kena pakai OEM charger la dia. :D
  4. tr6

    Wanted Huawei S7-301U MediaPad 7.0 USB CHARGER

    siapa tahu kat mana ada jual charger untuk Huawei S7-301U MediaPad 7.0? sumpah dah lebih 25 kedai handphone aku pergi, haram satu kedai pun tak jual. yg ada pun dekat lelong, mahal gila! :mad: kalau ori takpe ni cap ulat gak. bawah ni rupa tab n chargernya. *harap ada lah yg jual :)cgrock
  5. A

    Wanted Avox walkie talkie charger - Model BF-3310

    salam. saya ada walkie talkie brand avox model BF-3310 siapa tahu / siapa ada jual charger nya? atau di mana saya boleh dapatkan charger? mohon bantuan
  6. Afnisia

    Wanted uCharger

    Ada sapa2 kt sini jual mende ni x..tq [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  7. mr achik

    Wanted Charger Ipad 2

    Assalam, saya mencari charger ipad2. Kalau ada geng cgrians jual, ble info saya. Tq..
  8. nazzcasarox

    Wanted Charger laptop Compaq CQ40 series

    minta tolong kepada sesiapa yang mempunyai charger yg second boleh offer kepada saya..nak pakai cepat..pasal charger kat rumah dah hilang.. :(:((:((
  9. pakaiwaja

    Wanted Portable Power Station

    hai kawan2....sy nak beli battery extend untuk nokia saya. kapada tokey2 gadget please recommend kt saya ye. :">:">:">
Top
Log in Register