cermin mata 3d

  1. K

    Wanted Dah Beli 2nd hand - Cermin mata 3D

    salam/hi.. di mana saya boleh beli cermin mata 3D ye? kalau boleh taknak yang warna merah/biru tu.. nak macam dalam gambar ni.. atau senang cite nak cermin warna jernih :) kalau ada antara rakan2 yang tau tolong komen kat thread ni ye.. lokasi dan harga sekali.. dapat yang 2nd pun ok...
  2. A

    Wanted 3d glasses red and cyan

    Assalam geng CG.... kat sni sy nk tnya 1 soalan la.....kepada semua geng CG area alor star...hampa taw x kat mna ada juai 3d glasses red and cyan ini...ni ada contoh kat pic nie...dah merata cari kat alor star...xjumpa...sapa taw bleyh x tolong inform kat mna? klau bleyh bgtaw la harga dy...
Top
Log in Register