BTC USD 53,909.7 Gold USD 1,689.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

celcom skmm

  1. dare666

    Wanted SKMM sim card (Maxis/Celcom) + broadband

    kepada seller2 sila PM aku dengan kadar segera..saya berminat nak beli SKMM sim samada maxis or celcom dan juga broadband...
  2. H

    Wanted Topic Closed

    Topic Closed
  3. Luqmanul Hakim

    Wanted Celcom SKMM Terpakai

    [WTB] Celcom SKMM Terpakai Assalamua'alaikum warga² CG... Saya nak cari Celcom SKMM terpakai... Kepada siapa-siapa yang ada Celcom SKMM yang tidak digunakan dan nak jual murah-murah pada saya, jangan malu-malu PM saya atau komen kat thread nie ek? Kalau boleh, saya nak seller dari Penang la...
  4. Andria

    Wanted Tolong register celcom skmm

    salam smua...nak tompang tanye....siapa yg ada buat service register celcom skmm... nak mta tlg ni... reg 1 sim... byr pn xpe jgn mahal2 dah le.... boleh tak...
  5. erinlalala

    Wanted Celcom skmm borong

    SAYA NAK BORONG CELCOM SKMM 30 PCS. SAPE ADE MEH INFOM SINI. URGENT:)cgrock
  6. E

    Wanted Pasal broadband SKMM

    salam semua warga CG, nak tanya pasai broadband SKMM..ada celcom dgn maxis kan ? yang mana lagi better ? tengok macam ramai guna celcom..then, pasai VPN..yang mana elok ? tanya nih sebab klu boleh takmau ada masalah sebab benda nih mak aku yang nak guna.. :D takut nanti problem pulak bukan mak...
  7. kamalrul

    Wanted COD 1 pek celcom skmm starter di Selangor

    puas mencari skmm kat merata tempat,tp xdpt2 lg.. nak beli melalui pos takut scam plak.. jd saya nak cod pd sape2 yang ada 1unit pek skmm berdekatan dgn klang,pj atau shah alam secepat mungkin..!!
  8. N

    Wanted pack celcom skmm

    sy mau beli pack skmm dlm 50 pcs,,blh tak pm sy dgn harga yg paling murah sekali---
Top
Log in Register