BTC USD 43,100.9 Gold USD 1,751.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cctv installation

  1. g_one84

    Wanted Servis Pemasangan CCTV

    Assalam dan Salam Sejahtera Saya tengah cari sapa2 yang boleh buat pemasangan CCTV di area Seremban. kalau boleh nak yang ada team dalam 2-3 orang sebab nak cepat. kalau ada sapa2 yang berminat inform ya untuk bincang lebih lanjut. Detail kerja: pemasangan di premis kerajaan. Barang-barang...
  2. B

    Wanted Urgent, pasang CCTV diperlukan area Kemaman or sekitar

    salam 1 malaysia, sape nk job psg cctv di kemaman leh message saya direct urgent thanks
  3. M

    To Sell Perkhidmatan pemasangan CCTV, Home alarm system, ELV, pendawaian elektrik

    Salam sejahtera. Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV (boleh di akses melalui telefon bimbit anda), Home alarm system, ELV, dan juga pendawaian elektrik domestik. Kami menawarkan harga yang mampu dimiliki oleh semua mengikut budget pelanggan. PERHATIKAN RUMAH ANDA DI MANA JUA ANDA...
  4. Master Secure

    To Sell Quality CCTV System Complete Set RM1650 - Supply,Install & Wiring

    Express and Quality Installation Supply, Install and Wiring complete set CCTV System c/w; ~4 Channel H264 DVR c/w Mouse & Remote Controller + 500GB Harddisk-1 set ~Dome IR Camera - 4 unit ~12DC Power Adaptor-4 unit ~RG59 Cable, 13Amp Socket, Pipe/Casing & Wiring Accessories-4 set std.1000sqft)...
  5. A

    Wanted Mencari CCTV Installer untuk Kilang di Port Klang

    Kawan aku sedang mencari cctv installer untuk kilang tempat dia bekerja... Call 03 3176 4245 dan cari orang bernama farhan.
  6. C

    Wanted CCTV, alarm utk dipasang di shah alam

    Salam warga CG Saya Nk Pasang CCTV Dan alarm kt umah. Rumah sedang renovate. Rumah 2 tingkat, shah alam. Sila beri pakej2 yg ditawarkan.. Saya Nk cari yg baeek punya utk keselamatan Keluarga..
  7. M

    To Sell Khidmat pemasangan Cctv, Alarm, Autogate, Door access.

    Kami menawarkan khidmat pemasangan CCTV, ALARM, AUTOGATE, DOOR ACCESS. ( juga subcon untuk kerja-kerja yg besar ) Hubungi kami untuk temujanji dan lawatan sebelun sebutharga.:- Mohd hamri tel: 0135300900 Email : [email protected] Aiman tel: 0195272274 Email : [email protected]
  8. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
Top
Log in Register