BTC USD 34,167.3 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

casing handphone

  1. Jedi

    Wanted Casing SONY Xperia V (jelly)

    Jenuh cari kat lelong.com.my Stok takde. Nak usher kat Jalan Masjid India, takde nanti buat penat jer. Harap2 sahabat tahu kat mana ada jual. Nak warba hitam atau putih.
  2. M

    Wanted Aksesori handphone (casing kosong/blank)

    assalamulaikum semua.. saya nak tanya ada sesiapa tahu mana saya boleh dapatkan casing telefon blank/kosong kalau boleh nak seller dari malaysia sahaja sebab dekat luar kena beli in bulk harap semua boleh bantu saya.. dah buntu tak tau nak cari dekat mana:((
  3. Jedi

    Wanted Xperia Z Ultra - Casing kat mana ada dijual?

    Salaam. Adik aku baru beli kat Sony KLCC; RM1799. Casing ada gak jual tapi RM130 ~X( Kat mana ada jual yang murah? Masjid Jamek? PS: Wallet tiga lipat ada jual gak ke kat situ?
  4. F

    Wanted Handphone Casing LG OPTIMUS VU 2

    salam all cgrians.. tgh mencari casing utk smartphone LG OPTIMUS VU 2 F200L mohon pm/sms/wassap 0133350647 utk deal barang. tq uoollss :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. fadzli07

    Wanted Casing untuk Nokia 808 Pureview

    Assalamu'alaikum dan hai kepada semua member Carigold, Saya mencari Casing untuk Nokia 808 Pureview, jika ada sesiapa mempunyai stok boleh pm saya, Casing Model : CC-3046 hard case Handphone : Nokia 808 Casing Color : Red Ini rupa casing ni, sebelum ni ada buy dari Lazada, sekali stock...
  6. Jedi

    Wanted Headset Blackberry Torch 9860 dan casing

    Salaam. Headset dan juga casing :">
  7. F

    Wanted Mencari aksesori telefon bimbit (borong)

    Salam.... Saya ingin mencari aksesori telefon bimbit seperti posh bag,casing,bateri,charger,dan apa2 barang berkaitan telefon bimbit dengan harga borong dan berpatutan..terima kasih
Top
Log in Register