car for rental

  1. nwa

    Wanted Kereta sewa di Kuching pada raya Pertama

    Saya ingin mencari kereta sewa di Kuching pada raya pertama khamis 8/8/2013.Priority adalah kereta kancil.Tolonggggg,semua yang ada keta sewa dah call,sume fully book. sapa ada boleh sms/call saya a.s.a.p di 0126350064 tq
  2. Sendiri

    Wanted Nak Sewa Kereta KL Kat Mana Yer ??

    Salam.. Kat kl ni mana yer boleh sewa kereta? Kalau bleh nak 1 hari jer (24 Jam) Ada sape2 tahu bgtau la yer :D
  3. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
Top
Log in Register