canopy

  1. simn

    To Sell Barang berniaga utk pasar ramadan

    Salam cgrian. Sy ingin menjual semua brg-brg berniaga. Semua new item (tak pernah guna lagi). Alasan jual sebab ada masalah yg tak dpt dielakkan. Sgt sesuai kpd sesapa yg berniaga pasar2 malam atau bazar ramadan. Lokasi kajang/bangi/putrajaya. Sila pm. Harga bole runding. P/s: mod sory kalau...
  2. ahmad

    Wanted Kanopi terpakai/2nd hand saiz 20 x 10 atau 20 x 20 area Senawang

    Salam Saya mencari kanopi terpakai/2nd hand bersaiz 20 x 10 atau 20 x 20 untuk berniaga di Senawang. Saya nak beli 1 unit. Budget 1k. Tk
  3. R

    Wanted Nak sewa khemah/kanopi (URGENT)

    ada sesapa boleh sewakan aku khemah 3 buah..akan dibayar cash... sila beri nombor telefon anda..sebelum pukul 5 ni... area miri sarawak...
  4. Citatinggi

    To Sell Pakej Perkahwinan Lengkap Serendah RM13k

    Sesiapa yang nak mendapatkan servis perkahwinan dari pelamin, catering, canopy, photography dan lengkap. boleh pm saya. nyatakan budget anda. Pakej Lengkap Rumah Kanopi Ekonomi (13.50/pax) RM13,499.00 Minimum 1000pax -Nasi Beriani / Minyak -Nasi Putih -Ayam Masak Merah -Daging Masak Beriani...
  5. dan50

    Wanted Mencari perkhidmatan sewa kanopi di area Nilai/Mantin

    As salam warga CG, tgh survey perkhidmatan sewa kanopi untuk majlis kecil je dalam masa terdekat ni, nak sewa 1-kanopi 20X20 2-meja dan kerusi - 40 tetamu 3-scallop, kipas dan lampu 4-meja buffet -1 @ 2 digalakkan sesapa buat bisnes ni, PM rega best price kat aku ya, kalau sesapa ada no...
  6. penawar1503

    Wanted Kanopi pyramid - mcm kenduri kawen tu

    Salam warga cg.. ade sape2 yg jual Kanopi pyramid ( bukan arabian) 20' x 20' ? Saya nak beli 1 Unit Kanopi pyramid 20' x 20'& 1 Unit meja Stainless Still 2meter x 1 meter.( biase org leh buat custom made) Jika ada sesape yg menjual barang yg sy nak, leh reply kt thread nie atau PM sy pn...
  7. xref

    To Sell Khemah / Canopy utk disewa Kelantan area

    Assalamualaikummm semua terutama org kelate....kami menyediakan perkhidmatan services utk disewa dengan harga berpatutan :- hanya seluruh negeri kelate sahaja..... -khemah/canopy -scating -meja pengantin -meja jemputan -round table -kerusi -pinggang -gelas -dan alat-alatan untuk perkahwinan...
Top
Log in Register