camera nikon

  1. shazai

    Wanted Flash Nikon sb910

    assalamualaikum... ada tak sesapa nak jual flash SB910?
  2. kedaibiasa

    Wanted Camera Nikon AW110

    Assalam, Saya ingin membeli camera Nikon AW110 Waterproof.. Jika ada CGrians yang menjual kamera boleh pm saya. serius buyer.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  3. kakhi

    Wanted Nikon D700

    Pendekkan cerita ada ke warga cg yg nk tolak D700 murah2. memandangkan D600 dh nk keluar dan D800 tgh panas di pasaran, mesti ramai yg nk upgrade ke D800 or D600. so jika ada warga cg yg nk tolak D700 murah2 dialu alukan terima kasih
  4. playlif3

    Wanted Battery grip DSLR D3100

    ade sape2 jual dgn best price?? pm me
  5. mim_enterprise08

    Wanted Camera Nikon D3100 (NEW SET)

    Kawan2..sape ade nak jual nikon D3100 set baru jer k..ble offer..kalo harga ok nak belikan untuk kawan..dia baru tanye td..PM jer k..xpn SMS.no kat signature tu k..:D terima kasih..
  6. meloveyou

    Wanted Camera Nikon dslr d70s, d80..

    ak mencari nikon dlsr model di atas...ade offer tampal kat sini..tq..:p
  7. yeahboy

    Wanted Nikon lens sb600 and speedlite

    nak beli sb600 & 35mm 1.8 dx kalu de sape nak jual mura2 sile la kasi tau kalo de lobang mura pun gtau jgk.. tolong ar...
  8. K

    To Sell Brand New Unlocked HTC Google Nexus One$280,Apple iphone 3GS 32GB$230

    Our goal is to provide the highest quality electronics product at the lowest cost on the Internet. We offer high quality products at a very affordable price. In any business, the customer’s satisfaction is every supplier’s main concern. At Phones World Ltd, Our customer’s repeated satisfaction...
  9. myazmaha

    Wanted Kamera nikon D60, D80, D100

    untuk warga cg kalo ade yg nak jual aku ni mmg berhajat nak beli..tapi nak runding gak laa brg n rege nye..kalo ok mmg aku sambar laa..:)cgrock
  10. redace

    Wanted Nikon Lens 18-55mm VR

    Sapa nak jual lens ni bagitau la ye.....Nak beli sesangat dah ni....Harga bawah RM400 ok la...:D
  11. W

    To Sell Canon EOS 5D Mark II Digital camera - SLR - 21.1 [email protected],800usd

    J A M ELECTRONICS LIMITED deals in Unit and wholesale trade of electronic products. Our products are competitive not only in price but also in quality, offering excellent quality, competitive price and customer satisfaction.. Note: Buy 3phones and get 1free End of the year promotional offer...
  12. husinlempoyang

    Wanted Camera Nikon D60

    aku plan dalam masa terdekat ni, nak beli camera Nikon D60.. ader tak sesaper kat sini blh bagi special price - kalau blh lagi rendah dari lelong.com.my, blh la aku sambar nanti. Setahu aku, basic package - Kamera + 1 Lense (18 - 55mm VR) rege dalam rm2.1k+-. Kalau sesaper blh offer lower than...
Top
Log in Register